עבור לתוכן

רדאון 9800 פרו ל 9800XT?

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להפוך רדאון 9800 פרו 256 ביט של 3ד קלאב

ל 9800XT?

עם קרור סטוק?

וכיצד ניתן לעשות זאת?

מהם הסיכונים?

פורסם

אפשר רק אם יש לך ליבה שלו שהיא r360 לי יש אותה מכיוון שלי יש את הכרטיס של msi ,אם אתה רוצה לבדוק תוריד את הקירור של הכרטיס מסך ותסתכל

פורסם

אתה צריך R360 כי R350 מול R360 באותה מהירות אז ה360 לוקח

ואתה צריך 256MB

את הכרטיס של MSI אפשר להפוך ל9800S XT (גרסא שניה של XT -המצאתי לבד ;D )

פורסם

אהממ תגיד אז אם יש לו את הליבה של 9800xt זה לא נחשב לאובר קלוק או מה?או שכן בגלל שמהירות הזכרונות שונה?

פורסם

זה נחשב כי זה לא הדיפולט של הביוס וזה לא יצא מהמפעל ככה

אבל כעיקרון הוא יכול להגיע לXT בלי שאמורה להיות שום בעיה

פורסם

אתה צריך R360 כי R350 מול R360 באותה מהירות אז ה360 לוקח

ואתה צריך 256MB

את הכרטיס של MSI אפשר להפוך ל9800S XT (גרסא שניה של  XT -המצאתי לבד  ;D )

אני חושב שאם שני הליבות בתדר זהה אז הביצועים יהיו דיי זהים, יהיה עדיין יתרון ל XT בגלל כמות זיכרון כפולה משל ה PRO

לדעתי פשוט תעשה OC לתדר של XT

412 לליבה ו 730 לזיכרון...

פורסם

תגידו , יש לי משהו מוזר , לפני שבדקתי , היה נראה לי שיש לי R360 , ועשיתי צריבת ביוס(גם לפי הזיכרון זה נראה כאילו יש לי R360) , והכל עבד והראה 9800XT והכל , ואז בדקתי יום אחד ומרחתי משחה מחדש , ויש לי R350 , אז איך יכול להיות שזה עבד? , וזה לא עשה בעיות בכלל , לא ארטיפקטים לא כלום , וגם שיפר באיזה 200-250נקודות ב3dmark05...

פורסם

סטינגר - יכול להיות שיש לך R350 בPCB של 9800XT והביוס של XT יודע לנצל אותו ולכן מה שקרה ...

או שיש לך R360 שבטעות רשמו עליו 350 ;D

פורסם

תבדוק האם יש לך חורים מסביב לקירור של הכרטיס- ם כן סיכוי טוב שזה pcb של 9800xt

(או אם תוכל לתת תמונה של הכרטיס ממש מלמעלה)

פורסם

חחח נדב עבדת עלי זה subliminal חחח עלק pcb של 9800xt חחח שקרן זה לא ,טוב רק הליבה אולי כן תגידו מה ההבדל בין r360 ששמו ב-9800פרו לבין זו ששמו ב-9800xt?

פורסם

ביקשת , קיבלת :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כמה אבק ואצלי סידור הכבלים אוכל את שלך :):yelclap::D

במקומך הייתי מנקה את האבק...

פורסם

אצלך אין Bracket ליציאה אופטית מתחת לכרטיס מסך ומתחתיו כרטיס טלוויזיה , והסידור שלי לא רע בכלל יחסית , וגם בוא נתחשב בזה שכמעט ואין לי כבלים מהספק... , אין לי שום חיבור מולקס פנוי סתם לדרך אגב...

פורסם

יש לי גם כרטיס טלויזיה וגם כרטיס סקזי ולי מזמן אי חיבור פנוי וגם יש לך 9800pro r360 עם vga silencer 3

עריכה:וזה גם לא מסביר את כל האבק הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים