פורסם 2005 במרץ 220 שנים שלום רב,בכוונתי לקנות אייריבר 340 , זה אחרי שעברתי על הרבה כתבות, השוואות בין נגנים ועל מה שהיה לכולם לומר כאן בפורום. השאלה שלי מתייחסת לתג id3. כל השירים שלי במחשב ממותגים בסדר מופתי אבל הכל נעשה דרך נגן המדיה 9 של וינדוס (advanced tag aditor). האם זהו תג שהנגן ידע לזהות כשאני מחפש שירים לפי אלבומ/זמר? תודה מראש,אלי.
פורסם 2005 במרץ 320 שנים איך הוא ינסה הוא עוד לא קנהאם אתה מפעיל את השיר בWINAMP זה יראה את השם של השיר לפי הטאג? אם כן אז גם באיריבר
פורסם 2005 במרץ 320 שנים חחחחחחחח אני סטלן עזוב חחחחח עריכה שלח לי שיר אני ינסה כי לי יש אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 במרץ 320 שנים מחבר אף פעם לא הבנתי למה אנשים זקוקים לנגנים אחרים חוץ מהוינדוס מדיה פלייר (מלבדמהריל פלייר שמנגן קובץ מסויים שרק הוא יכול). אבל לפי מה שהבנתי אני כנראה אצטרך את הוינאאפ לאייריבר. לאן אני יכול לשלוח לך שיר כדי שתבדוק אם האייריבר באמת מזהה את התג?
פורסם 2005 במרץ 320 שנים ל MP3 TAGS יש רק שתי פורמטים בשימוש ID3 ו ID3V2, אם WINDOWS MEDIA PLAYER מראה אותם, גם WINAMP מראה אותם וגם כל נגן אחר..
פורסם 2005 במרץ 320 שנים ובכול זאת בדיקה לא עולה כסף אז אם אתה עדין מעוניין אז תישלח לי הודעה בפרטי או בכותבת שננתי לך עריכה: הוא שלח לי שיר והנגן אינו ממראה עיברית הוא מראה ------- כאלה ו ווניאמפ הוא כן מראה ...... עיברית ... מה עושים עכשיו .....
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר יש לי את הנגן והוא אכן מזהה את השירים. את העברית הווינאפ מזהה והנגן לא מהסיבה הפשוטה שהנגן לא תומך בעברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.