עבור לתוכן

עכשיו שגדלנו והחכמנו, מה אתם אומרים על ה 6200 (לא TC) ?

Featured Replies

פורסם

ע"י החיפוש לא היה ניתן למצוא תשובות מקצועיות, כל אחד זרק את דעתו ללא שום ביסוס ולפי הרגשתו האישית.

הייתי שמח לשמוע איך גירסאת ה6200 ל PCIE (לא ה TC!) מבחינת ביצועים מול כרטיסי AGP!

(לא כל כך יעזור לי לשמוע אם הוא יותר או פחות טוב מה X300 ו X600 כי אני לא יודע מה הביצועים שלהם, הייתי שמח להשוות מול כרטיסי AGP בדור הקודם (לדוגמא ה9600 וכו..)).

חיפשתי בנצ'מרקים של עשרות כרטיסים (בהשוואה אחת). ולפי מה שהבנתי בחלק מהמשחקים ה6200 משתווה ל 9600XT ובחלק מהמקרים נופל בין הNP ל PRO.

אני לא יודע עד כמה הבצ'מרק הזה באמת אמין, בגלל זה אני פונה אליכם לקבל תגובות רציניות ואמינות.

פורסם

לי יש כרטיס כזה באחד המחשבים בבית. מדובר בכרטיס חזק מאד ומפתיע ביותר יחסית למחירו ויחסית למה שציפיתי ממנו. עושה OC לא רע בכלל.

הכרטיס שיש לי זה הלידטק PCIE לא TC, לדעתי הוא בהחלט ברמה של 9600XT ובמקרים מסוימים יעקוף אותו במיוחד עם OC חביב..

פורסם

זה הכרטיס שאמרתם לי לא לקחת! (התכוונתי לקחת אותו)

אבל בסוף קניתי gigabyte gf6600 256mb

פורסם
  • מחבר

6600GT הוצאה מיותרת לצרכים שלי.

אני חושב שאני אקשיב בעצתו של קובי ואחשוב בכיוון ה6200.

כמו שאמרתי קודם HEWBINK, התארדים הקודמים היו שהכרטיס היה דיי חדש ובסימן שאלה, היום הקהילה קצת יותר מודעת לכרטיס והפרטים יותר סגורים.

בכל מקרה קנית כרטיס מעולה, אבל לשימוש שלי אני לא חושב להשקיע סכום כזה.

פורסם

באמת מעולה :)

רק שיש כמה בעיות איתו..

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות?

(ודרך אגב סחטן על החתימה).

פורסם

תודה רבה :)

בעיות התחממות..

הייתי צריך להסיג אחד עם מאוור עליו.

מאקסימום אני אשים אליו מאוור (לפי המדריך באתר).

פורסם

רועי תעשה חיפוש ותצא מדריך למוד שלהפוך את ה6200 ל6600 - 8 צינורות

X600= 9600

והוא ברמה של הX600XT שזה 9600XT

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזיגזג לא מוכרים 6200 שהוא לא TC (מה שהיה להם במלאי של POV הוא TC רק שזה לא היה כתוב..)

יש להם את ה X600PRO במאה שקל יותר..

כרגע יש לי 9600XT ואני לא ממש צריך לעלות בביצועים כי אני לא גיימר, אבל אני מעדיף שגם לא ליפול בביצועים (מעשה טיפשי)..

ככה שיש לי כמה ימים לחשוב על זה עד קניית המחשב..

תודה לכל מי שעזר :)

פורסם

9600xt יותר חזק מ-6200....

פורסם

אני הייתי לוקח כבר את ה6600 הרגיל בכ600-700שקלים אם תמצא...

פורסם

רועי ,תמיד תוכל להתיעץ איתי במסנג'ר ;)

לדעתי צריך לחכות לR520 ועד אז להסתדר עם משהו מאוד צנוע

פורסם

6200 משתווה ולעיתים חזק מה-9600XT, אבל אין מקום להשוואה שכן אחד הוא PCIE ואחד AGP, לכן מי שחושב על 9600XT לא יכול להכניס באותה נשימה את ה-6200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים