עבור לתוכן

שלום, אני צריך עזרה בנוגע לסליבינג על ספק (חיבור ATX)|עודכן - עוד שאלה על קתודה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לעשות סליבינג במחשב שלי עם הערכה של ונטק,

עכשיו קראתי את המדריך שיש בפיסיטיפ והבנתי אותו חוץ מחלק אחד, שאני מנתק את ה-ATX איך לעזעזל אני אזכור לאן כל חוט חוזר?

הרי יש כמה חוטים שהם בעלי אותו צבע ככה שאני לא יכול לעשות סרטוט!

למישהו יש הצעות? אני אשמחח מאוד! זה מאוד חשוב (הערכה מוזמנת מחר) - תודה מראש.

עדכון:

אני רוצה להזמין קתודה "קרה" של חברת ונטק מפנדה, עכשיו הם אומרים שזה מגיע ללא בקר, מה זה אומר?

שאני לא אוכל לחבר את הקתודה ישר לספק (מחינת חשמל)?

אם היא ללא בקר זה אומר שלא יוצאים ממנה חוטים? או שההפך הוא הנכון, כלומר יוצאים ממנה חוטים כמתואר בתרשימים במדריך הבא:

http://www.pctip.co.il/guides/ccflpanel2.php

אני ממש מיואש, אני מת להזמין את החבילה אבל אין לי כסף לקתודות האחרות עם הבקרים, הן יותר מידי יקרות ולעומת זאת הונטק עולה בהרבה פחות, לפחות בחמישים אחוז או יותר..

אז מה לעשות? אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום!

נ.ב:

הקתודה שאני רוצה להזמין:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6651

פורסם

על הפלסטיק של ה ATX יש מספרים ליד כל חוט, כל מה שאתה צריך לעשות זה להדביק מדבקות על כל חוט עם המספק שלידו...

ותצפה להרבה זמן של תיסכול , כעס, ועצבים בגלל שיקח לך הרבה זמן לפרק את החיבור של ה ATX (זה מאוד מסובך)

בהצלחה :xyxthumbs: אתה תצטרך את זה :silly:

פורסם

עד כמה שאני יודע זה ממש לא משנה איזה חוט בדיוק נכנס לאן! זה רק משנה שיהיה שם את הצבע הנכון.

נ.ב

עניתי לך אותה התשובה בדיוק בPCTIP הרגע:)

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב :)

תודה על התגובות!

ותודה גם לך על התגובה שם..

אמממ אני כנראה ישתמש ברעיון המדבקות אני מעדיף שלא להסתבך, ולעת עתה אני דואג יותר לעניין ההרכבה לא לפירוק (כי תמיד יותר קל לפרק).

פורסם

עד כמה שאני יודע זה ממש לא משנה איזה חוט בדיוק נכנס לאן! זה רק משנה שיהיה שם את הצבע הנכון.

נ.ב

עניתי לך אותה התשובה בדיוק ב הרגע:)

ישנם צבעים שחוזרים על עצמם

ותסביר לי אם חשוב שהצבע שהיה שם צריך לחזור לשם אז איך זה שלא משנה לאן בדיוק החוט נכנס?

נ.ב

תעשה לעצמך טובה ותנסה לפני שאתה קונה את הסליבינג לפרק רק כבל אחד מהחיבור, נראה כמה זמן יקח לך :)

פורסם

ישנם צבעים שחוזרים על עצמם

ותסביר לי אם חשוב שהצבע שהיה שם צריך לחזור לשם אז איך זה שלא משנה לאן בדיוק החוט נכנס?

נ.ב

תעשה לעצמך טובה ותנסה לפני שאתה קונה את הסליבינג לפרק רק כבל אחד מהחיבור, נראה כמה זמן יקח לך :)

נגיד בATX יש 6 שחורים בסדר?הוצאת את כל ה6 הכנס את א לג וב לד וכו'..זה לא משנה.

העיקר שאיפה שהיה שחור יהיה שחור.

הנ.ב מוקדש אלי?:)

פורסם

הנ.ב היה ל GOGO80

וב ATX זה כן משנה כי החיבור יוצא ממקום שונה בספק, כל השחורים לא מחוברים ביחד, כל אחד יוצא מחור אחר (בספק).

עדיף לא לקחת צאנס ולעשות כמו שזה היה, אני גם במולקסים סימנתי לי איזה שחור צריך להיות 2 ואיזה 3 כדי לא להתבלבל, ליתר ביטחון :silly:

פורסם

לי לא קרה כלום:)

פורסם
  • מחבר

אמממ אני אנסה שהסליבינג יגיע (עכשיו הזמנתי :) )

פורסם

אכן...

Blue Cold Cathode Kit

פורסם
  • מחבר

או קאיי תודה.

פורסם

תגידו הקתודה הזאת כוללת בקר:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1173&products_id=5163

?

היא כוללת אבל היא נשרפת מהר תנסה להשיג את הAurora Ultra שכוללת 2 קוטדות במחיר שנע בין 85 ל100 שקל היא הרבה יותר טובה יש לי אותה כבר שלושה שבועות והיא עובדת פצצה מומלץ בחום!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש אותה בפנדה? מאיפה ניתן להשיג אותה?

ולצערי כבר הזמנתי, ושמעתי יותר מידי תגובות שהיא נשרפת מהר :(

אולי אני אשים מעגל חשמלי שם ואני אפעיל אותה רק כאשר אני עובד עם המחשב בלילה...!

פורסם

היא כוללת אבל היא נשרפת מהר תנסה להשיג את הAurora Ultra שכוללת 2 קוטדות במחיר שנע בין 85 ל100 שקל היא הרבה יותר טובה יש לי אותה כבר שלושה שבועות והיא עובדת פצצה מומלץ בחום!!! :xyxthumbs:

גם לי יש את הקטודות...

יש לי יותר משבועיים והם בסדר גמור...(כמעט)

איזה צבע יש לך?

לי לבן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים