פורסם 2005 במרץ 220 שנים פרוייקט יפה!מאוד דומה לפרוייקט שאני עשיתי עם אחד המחשבים שלי (אפילו יש לי מארז כזה)בכל אופןמחכה לראות איך זה יתפתחאיך בדיוק עשית את הצביעה, ומה זה בדיוק צבע בסיס, והאם כדאי לשייף את הפח קודם?
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר פרוייקט יפה!מאוד דומה לפרוייקט שאני עשיתי עם אחד המחשבים שלי (אפילו יש לי מארז כזה)בכל אופןמחכה לראות איך זה יתפתחאיך בדיוק עשית את הצביעה, ומה זה בדיוק צבע בסיס, והאם כדאי לשייף את הפח קודם?הצביעה זה צבעיה של צבע מיוחד של רכבים ולא הצבעים הרגילים . צבע בסיס זה צבע שצובעים לפני הצבע הגמור , ואין צורך לשייף . רק מה הוא צריך להיות נקי מלכלוך
פורסם 2005 במרץ 220 שנים הצביעה זה צבעיה של צבע מיוחד של רכבים ולא הצבעים הרגילים . צבע בסיס זה צבע שצובעים לפני הצבע הגמור , ואין צורך לשייף . רק מה הוא צריך להיות נקי מלכלוך לפי דעתי אתה טועה עדיף לשייף קצת כדי שצבע הפריימר יתפס יותר טוב!
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר בדקתי כול כך הרבה פעמיים גם עם שיוף וגם בלי ותאמין לי עדיף בלי . יש תוצאות בשטח
פורסם 2005 במרץ 320 שנים המפרט אכן ישן אפילו ישן מאוד . 286 mmx . זיכרון 128 . אבל זה לא משנה כי אחרי שאני אסיים את הפרוייקט אני יכול להשתמש במארז . פירוט להמשך . הסיבה שצבעתי הכול בשחור מכוון שלמארז הזה לא היה כיסוי . רק החזית הייתה לו . לכן אני קונה פרספקט ועוד לו כיסוי . את החלק הקדמי אני לא יודע באיזה צבע לצבוע צבעתי שחור אבל זה יותר מידי ( רעיונות לצבע יעזור לי ) .. 286 mmx אין כזה מעבד אוליי pentium 1/ 233 mmx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.