פורסם 2005 במרץ 120 שנים בהחלט מרשים בשביל התחלה don't you just love the color BLACK? black ppl 0wnz אה.. ושאלה קטנה, מה המפרט? זה נראה כמו איזה 486! וקצת פירוט על המשך הדרך לא יזיק
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר המפרט אכן ישן אפילו ישן מאוד . 286 mmx . זיכרון 128 . אבל זה לא משנה כי אחרי שאני אסיים את הפרוייקט אני יכול להשתמש במארז . פירוט להמשך . הסיבה שצבעתי הכול בשחור מכוון שלמארז הזה לא היה כיסוי . רק החזית הייתה לו . לכן אני קונה פרספקט ועוד לו כיסוי . את החלק הקדמי אני לא יודע באיזה צבע לצבוע צבעתי שחור אבל זה יותר מידי ( רעיונות לצבע יעזור לי ) ..
פורסם 2005 במרץ 120 שנים אויי המארז הזה גורם לי לתחושות נוסטלגיה עזות ביותר אוי אני נזכר ב-486 החמוד והישן שלי שכל-כך אהבתיייי! היה לו בדיוק מארז כזה. איזו נוסטלגיה... ---------------------------------- ד"א אחי פרוייקט חמוד לאללה רק תשנה קצת את השחור
פורסם 2005 במרץ 120 שנים הייה לי גם את המארז הזה, ומחשב כזה, ואני לא אתפלא עם אחבר אותו לחשמל הוא יעבוד כמו ''סוס'' ,זקן ועייף.
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר תתפלאו אבל הוא עובד מעולה בשביל לינוקס . ( התקנתי גם xp זוחל אבל עובד )
פורסם 2005 במרץ 120 שנים נחמד ביותר ! מה מתוכנן להבאות? וזה הולך להיות רק שחור? זה מת כזה צבעת ישר בשחור או שקודם צבעת בצבע יסוד? מחכה לעידכונים
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר נחמד ביותר !מה מתוכנן להבאות? וזה הולך להיות רק שחור? זה מת כזה צבעת ישר בשחור או שקודם צבעת בצבע יסוד? רשמתי למעלה לגבי מה הולך להיות . לגבי הצבע כמובן שצבעתי קודם בסיס ואחרי זה צבע שחור הצבע הוא לא סתם שחור זה צבע מיוחד למכוניות . בגלל זה הברק והיופי
פורסם 2005 במרץ 120 שנים פשששש ממש יפה אחי!!! בהצלחה בהמשך הפרוייקט!! נ.ב. היום אני בן 15!!!! ישש אבל לא צריך מזלטים פה כדי שהאשכול לא יינעל תודה לכולם.. חחח :lol: ;D ;D ;D ;D :jump:
פורסם 2005 במרץ 120 שנים נשאר לך מהרשת בניין הזאת?מכיר את הספקים החדשים שיש להם בצד שבתוך המארז במקום מקום סגור עם כמה פתחים גריל רשת?תחתוך ושים את הרשת זה יהיה יפה!תגיד במה השתמשת בשביל לחבר את הרשת לדלת?זה גומיה?מזה?יצא מדהים.
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר נשאר לך מהרשת בניין הזאת?מכיר את הספקים החדשים שיש להם בצד שבתוך המארז במקום מקום סגור עם כמה פתחים גריל רשת?תחתוך ושים את הרשת זה יהיה יפה!תגיד במה השתמשת בשביל לחבר את הרשת לדלת?זה גומיה?מזה?יצא מדהים.אתה מערבב שתי פרוייקים אבל בכול זאת אני יענה לך כאן . בשביל לחבר את הרשת השתמשתי בברגים רגילים מסביב ( הגומי הזה שאתה מדבר זה גומי u ) מעוצב. ששמים מסביב לחיתוך .
פורסם 2005 במרץ 120 שנים SRY פשוט ראיתי את הרשת מאוחר באחת התמונות בדיון הזה אז לא ממש התסכלתי על השאר(גם שני המארזים שחורים) אממ אם תעשה את מה לספק זה יהיה יפה, בכל מקרה זה מה שאני יעשה, העלת לי רעיון יפה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.