עבור לתוכן

איפה אני קונה עטי uv

Featured Replies

פורסם

למי שלא יודע זה עטים שזוהרים כשיש עליהם אור uv מסמנים אותם על מעגלים חשמליים וכמה הם עולים?

פורסם

תנסה לחפש באופסי דיפו

המוכרים בדרך כלל יודעים שקוראים לזה עטים פלורסנטים

אם הם לא יודעים למה אתה מתכוון, תחפש לבד

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל זה לא מעביר זרם

פורסם

מה?

פורסם

אם תרצה - עוד כמה פרטי זיהוי -

תוצרת USA

באים בחבילות של 2, 6, 10, 12 (אם אני לא טועה)

אבל תוודא שמצויין על האריזה שזה פלורוסנטי - כי יש לחברה דגמים שלא זוהרים

אריזה די צבעונית ומקושקשת

עולה באזור ה20 ל2 עטים, ועד 45 - 50 לחבילה של 12

אני יודע שיש את זה בוודאות באופיס דיפו בתלפיות - ירושלים (או לפחות היה מתי שהייתי שם בפעם האחרונה)

אבל המוכרים שם על הפנים - הם לא יודעים מה יש להם ומה אין להם.. אז חיפשתי איזה 10 דקות עד שמצאתי (ואז גיליתי שנאבד לי הארנק :kopfpatsch: :'( :-X

אז תגיד לי איך זה יוצא באמת, וגם עדיף תמונות ;)

בקשר למוליכות - אני לא יודע

פורסם
  • מחבר

מה?

עם עט כזה מציירים כל הכרטיס מסך איפה שהמעברים ראיתי את זה באתר אחד לאוברקלוקינג לא זוכר איזה אתר זה בכל מקרה זה לא מעביר זרם אם אני מצייר על איפה שהמעברים ואני טועה קצת

אם תרצה - עוד כמה פרטי זיהוי -

תוצרת USA

באים בחבילות של 2, 6, 10, 12 (אם אני לא טועה)

אבל תוודא שמצויין על האריזה שזה פלורוסנטי - כי יש לחברה דגמים שלא זוהרים

אריזה די צבעונית ומקושקשת

עולה באזור ה20 ל2 עטים, ועד 45 - 50 לחבילה של 12

אני יודע שיש את זה בוודאות באופיס דיפו בתלפיות - ירושלים (או לפחות היה מתי שהייתי שם בפעם האחרונה)

אבל המוכרים שם על הפנים - הם לא יודעים מה יש להם ומה אין להם.. אז חיפשתי איזה 10 דקות עד שמצאתי (ואז גיליתי שנאבד לי הארנק :kopfpatsch: :'( :-X

אז תגיד לי איך זה יוצא באמת, וגם עדיף תמונות ;)

בקשר למוליכות - אני לא יודע

תודה אחי אני יעדכן אותכם על הפרטים אם אני ימצא ובכלל אני מחכה לתגובות אם זה מוליך אם לא אז אני יזהר לא לצאת מהמעברים

בכל מקרה תודה

אוליי אני יקנה את זה היום ותגובות אני יביא בהקדם אבל תמונות אני לא יביא מהר כי אין לי אור uv במארז אז מתי שאני יקנה אני ישר יצלם ויביא לכם

אני מעריך שתוך איזה חודש בערך יהיה לי כסף אז אני יקנה מארז לוח מאווררים ועוד הרבהההההההה דברים אז אני יפתח ת'ארד ענק של הoc שלי וכל המוצרים שקניתי ואני יתן ביקורות

פורסם

הנה ה"עטים "(זה יותר טושים) אם זה יעזור לך

מצטער על האיכות...וובקאם

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בקשר למוליכות אתה פשוט תצטרך לקנות ולנסות לראות אם זה מוליך עם מולטי מטר...

השאלה איך לבדוק :/ אולי לעשות נקודה עם הרבה דיו ואז להכניס + ו - של המולטי מטר ולראות אם זה מצפצף

פורסם

זה חשוב שהם יהיו לא סתם עטים פלורוסנטים כמו שאני קניתי בכמה שקלים :P אלו הטובים רשום עליהם insta gell או משהו כזה (תעשה חיפוש)

אלו שאני קניתי לא נשארים על הפלסטיק לא משנה מה,ניסיתי מפזר חום אפילו והם יוצאים כשנוגעים בהם אפילו אחרי חודשיים!

פורסם

טושים לא יעילים, יותר מדי עבים

ד"א רק שתדעו, מרקרים זוהרים בUV

פורסם

זה חשוב שהם יהיו לא סתם עטים פלורוסנטים כמו שאני קניתי בכמה שקלים :P אלו הטובים רשום עליהם insta gell או משהו כזה (תעשה חיפוש)

אלו שאני קניתי לא נשארים על הפלסטיק לא משנה מה,ניסיתי מפזר חום אפילו והם יוצאים כשנוגעים בהם אפילו אחרי חודשיים!

אני מצטט את עצמי... טושים רגילים לא עובדים הם נמרחים,צריך את אלו המיוחדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים