עבור לתוכן

קבלתי את הipod mini החדש תמונות בפנים עודכן זמן הסוללה

Featured Replies

פורסם

ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד

dsc00019tv.th.jpg

dsc00020oq.th.jpg

dsc00041yj.th.jpg

dsc00036la.th.jpg

פורסם

מאיפה יש לך כבר אחד?

איתן

פורסם

אני גם חושב לקנות אותו...

מה את אומר כדאי לי לקנות אותו?

פורסם
  • מחבר

אמא שלי חזרה היום משיקגו אז היא הביא לי.

תראה הקניתי אותו בגלל שאני משתמש רציני בitunes ככה זה הכי נוח לי וגם לא מעניין אותי כל האפציות של המתחרים

אחרת היתי קונה את הiriver

פורסם
  • מחבר

כך זמן סוללה בנגינה רצופה ללא תאורה ווליום בערך בשלוש חמישיות אחרי הטענה מלאה זה תקשיבו טוב 18 ו50 דקות כן כמעט 19 שעות ואז אחרי שהוא מת לוקח להטענה מלאה 3 שעות ו45 דקות שזה די מכובד לפי דעתי במיוחד שאחרי שעה הוא אמור לטען 80 אחוז בערך 15 שעות

פורסם
  • מחבר

יש לי שתי שאלות בקשר לipod

1 האם מישהו ניסה את האחריות של ידע לipod שלו שלא בא מה ארץ כי לפי מה שהבנתי יש להם אחריות עולמית

2 האם זמן הסוללה הנוסף בא מה סוללה יותר חזקה או מחומרה יותר חסכנית בחשמל?

פורסם

1. לא בטוח שהאחריות תקפה ל IPOD (יכול להיות רק למוצרי מחשבי APPLE), הכי טוב זה פשוט להתקשר מחר ולשאול אותם...

2. לפי דעתי מדובר בדור חדש של מיקרו מעבד של PORTAL PLAYER שמספק תוצאות עדיפות...

תסתכלו פה http://www.mobilemag.com/content/100/337/C3802/

פרטים על הדור החדש של המעבדים שיתכן שיהיה ב IPOD 5G שיצא השנה, בין היתר כולל זמן פעולה של 36 שעות ל IPOD ו 54 שעות ל IPOD MINI, תמיכה ב USB2GO כמו שיש ב IRIVER ועוד דברים טובים.. השאלה אם APPLE ישתמשו בו או לא..

פורסם

אני בדקתי בקשר לאחריות......

יש לך אחריות רק על התוכנה(אם שברת משהו אז לא.....) וזה רק אם יש לך קבלה מאיפה שקנית את זה.....

איתן

פורסם
  • מחבר

לא חושב כי כשדברתי דברתי איתם הם מסכימים לשלוח לך את זה לחוץ כדי לקבל אתה אחריות או משהוא כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים