פורסם 2005 במרץ 120 שנים ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר אמא שלי חזרה היום משיקגו אז היא הביא לי.תראה הקניתי אותו בגלל שאני משתמש רציני בitunes ככה זה הכי נוח לי וגם לא מעניין אותי כל האפציות של המתחריםאחרת היתי קונה את הiriver
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר כך זמן סוללה בנגינה רצופה ללא תאורה ווליום בערך בשלוש חמישיות אחרי הטענה מלאה זה תקשיבו טוב 18 ו50 דקות כן כמעט 19 שעות ואז אחרי שהוא מת לוקח להטענה מלאה 3 שעות ו45 דקות שזה די מכובד לפי דעתי במיוחד שאחרי שעה הוא אמור לטען 80 אחוז בערך 15 שעות
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר יש לי שתי שאלות בקשר לipod1 האם מישהו ניסה את האחריות של ידע לipod שלו שלא בא מה ארץ כי לפי מה שהבנתי יש להם אחריות עולמית2 האם זמן הסוללה הנוסף בא מה סוללה יותר חזקה או מחומרה יותר חסכנית בחשמל?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים 1. לא בטוח שהאחריות תקפה ל IPOD (יכול להיות רק למוצרי מחשבי APPLE), הכי טוב זה פשוט להתקשר מחר ולשאול אותם...2. לפי דעתי מדובר בדור חדש של מיקרו מעבד של PORTAL PLAYER שמספק תוצאות עדיפות...תסתכלו פה http://www.mobilemag.com/content/100/337/C3802/פרטים על הדור החדש של המעבדים שיתכן שיהיה ב IPOD 5G שיצא השנה, בין היתר כולל זמן פעולה של 36 שעות ל IPOD ו 54 שעות ל IPOD MINI, תמיכה ב USB2GO כמו שיש ב IRIVER ועוד דברים טובים.. השאלה אם APPLE ישתמשו בו או לא..
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אני בדקתי בקשר לאחריות......יש לך אחריות רק על התוכנה(אם שברת משהו אז לא.....) וזה רק אם יש לך קבלה מאיפה שקנית את זה.....איתן
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר לא חושב כי כשדברתי דברתי איתם הם מסכימים לשלוח לך את זה לחוץ כדי לקבל אתה אחריות או משהוא כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.