עבור לתוכן

בעיות בשימוש באינטרנט , צריך עזרה דחוף.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב חדש שקיניתי, התקנתי עליו מערכת הפעלה של WINDOWS XP PRO, נורטון אנטי וירוס 2004, ושני תוכונות הגנה נגד SPYWARE, אחת מהם של חברת מיקרוסופט שניקראת בטה.

כאשר התחברתי לאינטרנט קוראת אצלי תופעה מוזרה, כול כמה שניות נסגרים לי דפי האינטרנט אקספלורר (אתרים) בעצמם וגם נפתחים לי דפי אינטרנט חדשים וגם חלקם נסגרים פתאום בעצמם.

כאשר התקנתי את ה SERVICE PACK 2 תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות.

כאשר ירדו לי עדכוני אבטחה של ה WINDOWS באופן אוטומטי, התקנתי אותם ושנית תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות שנית.

אנא עיזרו לי כי בצורה זו אינני יכול לגלוש באינטרנט.

תודה.

פורסם

ניסית להסיר את התוכנות שמונעות ריגול?

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב חדש שקיניתי, התקנתי עליו מערכת הפעלה של  WINDOWS XP PRO, נורטון אנטי וירוס 2004, ושני תוכונות הגנה נגד SPYWARE, אחת מהם של חברת מיקרוסופט שניקראת בטה.

כאשר התחברתי לאינטרנט קוראת אצלי תופעה מוזרה, כול כמה שניות נסגרים לי דפי האינטרנט אקספלורר (אתרים) בעצמם וגם נפתחים לי דפי אינטרנט חדשים וגם חלקם נסגרים פתאום בעצמם.

כאשר התקנתי את ה SERVICE PACK 2 תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות.

כאשר ירדו לי עדכוני  אבטחה של ה WINDOWS באופן אוטומטי, התקנתי אותם ושנית תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות שנית.

אנא עיזרו לי כי בצורה זו אינני יכול לגלוש באינטרנט.

תודה.

לא הזכרת פיירוול! אחי, אתה מותקף בזבל מהאינטרנט. ותחליף אנטיוירוס, אני לא רוצה להגיד לך למה הוא שווה... ;D

פורסם

נורטון מפספס וירוסים שחבל על הזמן.

הדבר היחיד שאני מאמין שיעזור לך פה,זה התוכנות שלך נגד תוכנות ריגול.

תבצע סריקה בשתיהם,

ומומלץ לבצע סריקה כל שלוש ימים. (אני לא עושה סריקה שבוע,וכבר חודרים למחשב 60 או יותר תוכנות ריגול).

פורסם

נורטון מפספס וירוסים שחבל על הזמן.

הדבר היחיד שאני מאמין שיעזור לך פה,זה התוכנות שלך נגד תוכנות ריגול.

תבצע סריקה בשתיהם,

ומומלץ לבצע סריקה כל שלוש ימים. (אני לא עושה סריקה שבוע,וכבר חודרים למחשב 60 או יותר תוכנות ריגול).

:yelclap: :yelclap:

פורסם

חחח,על מה בדיוק כפיים? :)

פורסם

פותח הת'רד - אני מציע שתריץ את התוכנה HijackThis תלחץ על Do a system scan and save a logfile ותציג את הלוג שיוצג לך בסוף הסריקה.

פורסם

חחח,על מה בדיוק כפיים?  :)

;D סתם, פשוט זה מה שרציתי להגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים