עבור לתוכן

סקר: האם את/ה מכור לפירמוט

באיזו תדירות את/ה מפרמט את המחשב (מתקין מחדש את מערכת ההפעלה הראשית)? 592 הצבעות

1. 1. באיזו תדירות את/ה מפרמט את המחשב (מתקין מחדש את מערכת ההפעלה הראשית)?

• יותר מפעם בשבוע - אני מכור.
    • פעם שבוע עד פחות מפעם בחודש.
    • פעם בחודש עד פחות מפעם בשלושה חודשים.
    • פעם בשלושה חודשים עד פחות מפעם בחצי שנה.
    • פעם בחצי שנה עד פעם בפחות משנה.
    • פעם בשנה או יותר.
    • לא פירמטתי אף פעם - על המחשב מותקנת מערכת ההפעלה המקורית.
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום קוראים לי עמית ואני מכור

בחודש האחרון פירמטתי 7 פעמים!!!!!!!!!!!

בלי גוסט ובלי כלום

פורסם

באיזה גודל כל גיבוי בערך ??

הוא נכנס על CD ?

פורסם

שלום קוראים לי עמית ואני מכור

בחודש האחרון פירמטתי 7 פעמים!!!!!!!!!!!

בלי גוסט ובלי כלום

הופה, יש לי מתחרה......

לא חושב שאפשר לשבור את השיאים שאני הגעתי אליהם, פורמט הלוקח 10 דקות + התקנה מחודשת של מע' ההפעלה וכל היישומים, שעתיים ו3/4.

פשוט יש לי פרטישן בנפרד שלא מתפרמט אף-פעם ועליו נמצאים כל הגיבויים האיכותיים, לכן אין לי מנוס מלפרמט כל כמה ימים ספורים.

פורסם

רגע, אני רוצה לבין משהו בנוגע ל Ghost.

אם אני יוצר גוסט של מערכת ההפעלה + דרייברים + תוכנות שמותקנות, אני מעתיק את כל הגוסט הזה חזרה לאחר הפירמוט והכל חוזר לקדמותו?

ואם לדוגמא, יש וירוסים או בעיות חמורות במערכת ההפעלה, הבעיות לא תחזורנה לאחר הפירמוט והתקנת הגוסט?

פורסם

את השיא שלי לא תשברו-11 פירמוטים ו11 נסיונות של התקנת מערכת הפעלה ביום אחד-ניסיתי להתקין 11 פעם את winxp ופשוט לא הצלחתי-גם עכשיו אני לא מצליח ;D

פורסם

אם אני יוצר גוסט של מערכת ההפעלה + דרייברים + תוכנות שמותקנות, אני מעתיק את כל הגוסט הזה חזרה לאחר הפירמוט והכל חוזר לקדמותו?

כן.

ואם לדוגמא, יש וירוסים או בעיות חמורות במערכת ההפעלה, הבעיות לא תחזורנה לאחר הפירמוט והתקנת הגוסט?

לא*

פורסם

בוא אני אתן לך דוגמא:

היום קיבלת ת'מחשב, ואתה לא רוצה להתקין וינדוס מחדש, כי הכל תקין עכשיו.

אתה לוקח GHOST, עושה איתה IMAGE של כונן C, כי האחרים נשמרים בפירמוט, ושם אותה על כונן D.

הנה הגיע חברנו הוירוס! ומחק את כל SYSTEM!

אבוי! :o

מה נעשה?

msdos

d:/dir

d:\cbackup.ght(לא בטוח על הסיומת)

והופה!

C חוזר לקדמותו תוך 5 דקות!

ג' יפית: אני ממליצה על גוסט של סינמטק כתוכנת שיחזור הוינדוס הטובה ביותר.

לכל וינדוס חשוב להוסיף גיבוי של C למקרה תקלה. וינדוס2000 עובד יותר טוב עם גיבוי :)

מומלץ ע"י MicroMind inc.

פורסם

מאז שקיבלתי את הלפטופ שלי בחודש נובמבר לא עשיתי לא פירמוט (WinXP) ואני גם לא קרוב לעשות... אז אני מאמין שאני יסגור שנה.

מאז שהמחשב השולחני בבית עבר ל Windows XP בחודש אוקטובר עשיתי לו רק פירמוט אחד וזה היה בחודש שעבר. וזה בגלל שאני לא

עובד על המחשב הזה אלא האחים שלי... אז הם הרסו אותו מן הסתם (הוא היה גם ב Dual boot עם Windows 98). ככה או ככה זה יותר מחצי שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים