פורסם 2005 במרץ 120 שנים חברה אני כבר פעם אחת כבר שאלתי על זה , ולא כל כך ידעו איך לעזור לי ,אז אני מנסה שוב..יש לי את המסך הנל ובעיה היא שהוא מתוח עד הסוף(100\100 לרוחב) אבל עדיין איזה איזה 2 ס"מ שאני רואה שחור מכל צד !.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות ועם הרפראש אבל כלום לא עזר !... זה פשוט לא נותן לי למתוח את המסך עוד ... אולי למשהו יש רעיון :\\ כי זה מתחיל לעצבן אותי ! :'(
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר כן, אין עם זה בעיות ! מדובר ב GEFORCE 2 ASUS V7700 ישן ישן אבל נותן עבודה כמו שצריך ! אבל עדיין לא ברור לי למה אני לא רואה על כל המסך :\
פורסם 2005 במרץ 120 שנים זה מוזר , הדבר היחיד שאני יכול להציע לך שתחבר אתה מסך הזה למחשב אחר .. (לא למחשב שלך) מחשב אחר עם כרטיס מסך קצת יותר חדש רצוי... אם גם שם לא תצליח למתוח אותו , אז לדעתי הבעיה במסך
פורסם 2005 במרץ 120 שנים לפי דעתי את מדבר על השחורים בצדדים כלומר הוא מדבר על השחור שבצדדים כלומר אלה שהם הזכוכית
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר לקח לי זמן לתפוס בדיוק למה אתה מתכוון אבל בסוף קלטתי לא אלה לא השחוקים של הזכוכית אלה ממש 2 ס"מ מכל צד שאפשר למתוח בהם את המסך אבל הוא לא נותן לי כי הוא 100\100...KENNY אני יודע שזה מוזר ! וזה דבר כל כך מעצבן !!!! כי אני אוהב לראות בגדול (מי לא*) אבל אני באמת יעשה את מה שאתה אומר, לראות אולי יהיה שינוי !....לבנתיים יש אולי עוד הצעות ?
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר 1024x768 על קצב 120 הרץ ... כבר ניסיתי לשחק עם זה אבל זה גם לא עזר לי :\ :pissed:
פורסם 2005 במרץ 120 שנים תפנה לסמסונג - מעבדה - כנראה יש איזה אמצעי שליטה על רוחב שמיועד לטכנאים - שכנראה מכוון על מכווץ מידי מבחינה אופקית. אולי זה נדפק או זז בעת משלוח. בכל מקרה מגיע לך מסך תקין ומתוח ב100%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.