עבור לתוכן

Samsung 959nf קטעים שלא רואים

Featured Replies

פורסם

חברה אני כבר פעם אחת כבר שאלתי על זה , ולא כל כך ידעו איך לעזור לי ,אז אני מנסה שוב..

יש לי את המסך הנל ובעיה היא שהוא מתוח עד הסוף(100\100 לרוחב) אבל עדיין איזה איזה 2 ס"מ שאני רואה שחור מכל צד !.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות ועם הרפראש אבל כלום לא עזר !... זה פשוט לא נותן לי למתוח את המסך עוד ... אולי למשהו יש רעיון :\\ כי זה מתחיל לעצבן אותי ! :'(

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

והוא מזהה לך את המסך של המשחב??

פורסם
  • מחבר

כן, אין עם זה בעיות ! מדובר ב GEFORCE 2 ASUS V7700 ישן ישן :) אבל נותן עבודה כמו שצריך !

אבל עדיין לא ברור לי למה אני לא רואה על כל המסך :\

פורסם

זה מוזר , הדבר היחיד שאני יכול להציע לך שתחבר אתה מסך הזה למחשב אחר ..

(לא למחשב שלך)

מחשב אחר עם כרטיס מסך קצת יותר חדש רצוי...

אם גם שם לא תצליח למתוח אותו , אז לדעתי הבעיה במסך

:|

פורסם

לפי דעתי את מדבר על השחורים בצדדים כלומר הוא מדבר על השחור שבצדדים כלומר אלה שהם הזכוכית

פורסם
  • מחבר

לקח לי זמן לתפוס בדיוק למה אתה מתכוון אבל בסוף קלטתי לא אלה לא השחוקים של הזכוכית אלה ממש 2 ס"מ מכל צד שאפשר למתוח בהם את המסך אבל הוא לא נותן לי כי הוא 100\100...

KENNY אני יודע שזה מוזר ! וזה דבר כל כך מעצבן !!!! כי אני אוהב לראות בגדול (מי לא*) אבל אני באמת יעשה את מה שאתה אומר, לראות אולי יהיה שינוי !....

לבנתיים יש אולי עוד הצעות ?

פורסם

על איזה רזולוציה אתה עובד, מה הקצב רענון?

פורסם
  • מחבר

1024x768 על קצב 120 הרץ ... כבר ניסיתי לשחק עם זה אבל זה גם לא עזר לי :\ :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

תפנה לסמסונג - מעבדה - כנראה יש איזה אמצעי שליטה על רוחב שמיועד לטכנאים - שכנראה מכוון על מכווץ מידי מבחינה אופקית. אולי זה נדפק או זז בעת משלוח.

בכל מקרה מגיע לך מסך תקין ומתוח ב100% :)

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה המספר שלהם או למי אני צריך לצלצל כי אין לי מוסג :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים