עבור לתוכן

מחפש חנות בארץ שמייצרת לוחות מעגלים מודפסים...

Featured Replies

פורסם

או בשמם המוכר יותר PCB(מודפסים לפי הזמנה\שירטוט אישי). אני מודע לזה שבבודדים זה עולה הון (יחסית),בכל מקרה מדובר במערכת רצינית מאוד שאני עומל עליה הרבה...

מישהו מכיר אולי ????

ודרך אגב,לא יודע אם זה המקום,אבל למישהו יצא אולי לעבוד עם הציפ הזה xtensa 32bit של Altera ,או שמכיר אותו טוב??? (אני כותב עליו Embedded ב C++)

פורסם

אתה יכול לעשות אחד בבית וכל החומרים והכל יעלו לך פחות מ 50 שקל, שזה בטוח פחות מכמה שמפעל יקח לך...

חפש בהודעה של המודינג (פרוייקט ספיידי) של ALIANYN , הוא עשה מיני מדריך איך להכין מה צריך וכמה עולה...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות אחד בבית וכל החומרים והכל יעלו לך פחות מ 50 שקל, שזה בטוח פחות מכמה שמפעל יקח לך...

חפש בהודעה של המודינג (פרוייקט ספיידי) של ALIANYN , הוא עשה מיני מדריך איך להכין מה צריך  וכמה עולה...

בהצלחה  :xyxthumbs:

חשבתי על זה,אבל אחרי הרבה תיכנונים...זה לא אפשרי במצב הקיים שלי,המהסיבה הפשוטה שהציפ יושב על תושבת,לציפ יש הרבה רגליים וגם כן לתושבת שאמורה להיות מולחמת ל PCB. ישנה צפיפות בין הרגליים ויש די הרבה,זה יהיה מאוד בעייתי במיוחד מכיוון שהלוח בנוי ממעגלים די מסובכים.

פורסם

אם אין לך אפשרות אז תברר במפעלים

קיים מפעל שנמצא באיזור חיפה אם אני לא טועה קוראים לו מיקרוסויס , במפעל זה מייצרים מעגלים מודפסים , אמא של חבר שלי עבדה שם פעם או שעדיין עובדת

אתה יכול להתקשר ולברר, אני בטוח אבל שהמחיר יהיה ממש ממש גבוה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים