עבור לתוכן

רוצה חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אני עדיין חובבן ומנסה להתמצא יותר(לומד מאבא שעשה קורס של 3-4שנים והמשיך ובמקצוע)  , אבל הנה כמה תמונות , תנו לי את חוות דעתכם :

3 תמונות של מחוץ לבית שלי בלילה עם חשיפה גבוהה ופוקוס טוב :

עם עריכה

blatgamega.jpg

ללא עריכה(תמונה אחרת)

Untitled13251325.jpg

גם ללא עריכה

Untitled1354.jpg

עוד תמונה עם חשיפה גבוהה מחוץ לבית עם עריכה ואנטי פוקוס בכוונה(לדעתי זה יפה מאוד) :

Untitled2141.jpg

לוע ארי לבן על גבי הרבה אדומים :

כן אני יודע הצבעים לא משהו כי לא היה הרבה אור ואני עדיין לא כל כך טוב בעניין של הסגר והצמצם...

loaarilavanaladom.jpg

הים קרוב לחיפה(תוך כדי נסיעה באוטו :() :

Untitled2145.jpgמה אתם אומרים? , תתחשבו בזה שאני עדיין לא מבין בזה הרבה , אבל אני מרוצה מהעצמי... :) , ראיתי דווקא שלא בהרבה מצלמות יש כל כך הרבה אפשרויות ידניות לשליטה , וכאן יש המון... TOSHIBA PDR-M71 3.2MP

פורסם

התמונה הראשונה והאחרונה טובה. בראשונה יש גיוון טוב בצבעים, ובאחרונה הייתי חותך את השליש העליון של התמונה ומשאיר אותה מאורכת.

פורסם

תמונות החשיפה הארוכה הןם לא יותר מתמונות ניסיון, הראשונה היא היחידה שבעזרת קצת שילוב צבעים מעניין מצליחה להמריא מעט השאר דיי סתמיות.

לוע הארי התפספס לך לחלוטין, ודווקא תמונת הים טובה, למרות שהייתי מראה קצת יותר מהחוף...

המשך ותתקדם עוד ועוד...

פורסם

רק אצלי לא רואים את התמונות?

פורסם
  • מחבר

הנה היא תמונת הים ללא עריכה :

Untitled215.jpg

פורסם

כל התמונות לא עולות, כשאני מנסה לפתוח רשום 404...

פורסם

תמונת הים טובה כל האחרות דיי רועשות ואין איזהשהוא מיקוד על דבר מסויים פשוט ביצעת חשיפה ארוכה.

אז יצא יחסית בסדר אולי קצת רועש אבל צלם משהו עם תוכן ;).

נסה להתמש יותר בפונקציות מוגדרות מראש למצבי צילום, לעשות הכל ידני זה קצת מסורבל.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא ללמוד לצלם טוב שהכל ידני , זאת הכוונה , אפילו אם משהו אחת הוא אוטומאטי זה לא שווה , הכוונה היא שתהיה לך השליטה המושלמת על הצילום.

פורסם

לעשות הכל ידני זה קצת מסורבל.

לא בשבילי :silly:

ויש לי גם עדים :smile1:

לומדים עם הזמן, אין מה לומר...לומדים מה ואיפה כך שאפשר ללחוץ על הכפתורים על בליינד :)

פורסם

ויש לי גם עדים :smile1:

עד :hi:

דני עם מצלמה זה דבר לא נורמאלי...

פורסם

עד  :hi:

דני עם מצלמה זה דבר לא נורמאלי...

אכן... (עד #2) אבל רוצים לראות ממנו עוד בפורום ! ;)

פורסם
  • מחבר

דני רק לדרך אגב , הראיתי לאבא שלי כמה מהתמונות בגלריה שלך והוא אמר שהם טובות מאוד , ובקשר לתמונה של הבועות על החוף , הוא שיבח אותה ואמר שהוא לא ראה אף פעם תמונה כזאת יפה , ח"ח לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים