עבור לתוכן

פתוחות או סגורות? (אוזניות)

Featured Replies

פורסם

ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה...

לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח)

ההתלבטות שלי היא כזאת:

PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם.

ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגורות- האוזן לא נושמת..בלה בלה בלה..

עוד משהו חשוב, יש לי עוד מטרה בקניית האוזניות..שהיא חיסכון בסוללה- מדובר באיי פוד, וכשיש רעש-הווליום עולה-הבטריה צונחת...אז חשוב שיהיו בעלות יחס מסויים של אטימות אם לא סגורות לחלוטין

עכשיו אני צריך יעוץ ממבינים או בעלים של האוזניות הללו, מה דעתכם עליהם? איך הם: צליל,נוחות וכו..? ובכלל איך אוזניות סגורות ופתוחות?

ואם מישהו רוצה להמלית על אוזניות אחרות באותו תווח מחירים אני אשמח מאוד.

תודה מראש מתן לוי

פורסם

אז למה לפתוח עוד דיון בנושא ולא להמשיך בפוסט הקודם ?

פורסם

יש לי px100 ואני מרוצה מהן מאד. מה שכן, הן פתוחות לחלוטין, מה שאומר שכן, צריך להגביר מאד כשיש רעש בסביבה, וכשמגבירים מאד, כל הסביבה שומעת את המוזיקה ביחד איתך.

מעבר לזה, פשוט אוזניות מושלמות.

פורסם
  • מחבר

פתחתי נושא חדש כי הפעם לא מדובר בבחירת אוזניות אלא בדגם מסויים, ושאלה מסויימת על הדגמים הנ"ל.

חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע דעות על הPX 200 ואיפה ניתן להשיג אותם בארץ (שני הדגמים) רצוי בירושלים

פורסם

תראה, לדעתי אוזניות סגורות הן פשרה גרועה.

הן גם לא ממש אוטמות כמו in-ear טובות, והן גם ממש לא נוחות לפרקי זמן ארוכים - למעשה, אני כבר מעדיף in-ear בשביל זה.

גם אוזניות סגורות אוטמות איכותיות (כמו הHD25) לא יפעלו טוב עם נגנים ניידים (אין להם מספיק כוח בשביל להזיז כאלו אוזניות, מנסיון).

האוזניות הסגורות הפשוטות יותר כמעט ולא אוטמות, וסתם מציקות.

אם תבחר בשיטה של אוזניות פתוחות ולהגביר במקומות ציבוריים, אתה עלול (בסבירות גבוהה מאוד) לגרום לך נזק לשמיעה בתוך זמן קצר.

הכל שאלה של תקציב. אם יש לך עבודה, ופשוט תוכל לחסוך קצת, אני מציע לך אוזניות פתוחות לבית (כמו הHD497 או הPX100, של Sennheiser שתיהן)

פלוס ER6i של Etymotic כשאתה הולך לאנשהו. סיפור של 150 דולר בערך, מheadphone.com.

זה יפתור לך את הבעיה בכל מצב.

אם אין לך תקציב, אתה צריך להגדיר את השימוש שלך. האם אתה שומע בעיקר בבית? בעיקר במקומות רועשים? כמה זמן בכל פעם?

אם אתה שומע טיפה, מדי פעם, זה לא משנה מה תבחר. אם אתה שומע הרבה בבית וקצת בחוץ, קח PX100 ותשתדל לא להגביר יותר מדי.

אם הפוך (הרבה בחוץ, קצת בבית) קח ER6i.

אבל שוב, כמו שאמרתי, תחסוך את ה150 דולר האלו אם אתה יכול, ותקנה שתי אוזניות שיעשו אותך שמח. אני יודע על מה אני מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים