עבור לתוכן

חוף, גלים והרבה כחול בשמיים.

Featured Replies

פורסם

אין כאן מטרה לגלרייה אומנותית, פשוט לראות איזה יום בהיר ויפה.

פז מתן וחיים בעיצומו של דיון פוליטי :silly:

IMG_0700.jpg

כמו בריכה ענקית

IMG_0686.jpg

פז - פורטרייט טוב, קומפוזיצייה קצת פחות :P

IMG_0685.jpg

דרבי מטקות

IMG_0691.jpg

תמונה חביבה הקדשתי לבחורה מיסתורית עם גיטרה, איני יודע את שמה אבל היא התנדבה להצטלם! אם את אי שם תתקשרי אליי :)

IMG_0694.jpg

פורסם

איזה חוף?

פורסם

נראה כמו פלמחים.

פורסם

הפרוטרייט היה יכול להיות מוצלח כל כך, יש השתקפו במשקפיים יש בנ אדם יחסית מעניין כולל הבעה מלאת חיים, חבל שהקומפוזציה לא מוקפדת והורסת צילום שהיה יכול לצאת מנצח !

פורסם

מה פתאום

אם כבר זה החוף בראשון

פורסם
  • מחבר

כן קובי, עוד, תמשיך :smile1: גם אני התרגזתי מחוסר תשומת הלב.

החוף הוא חוף ראשון או כפי שאני קורא לו חוף הדקירות.

מה אתם אומרים על התמונה הראשונה והאחרונה ? דיי מוצלחות לדעתי, אחלה צבעים.

פורסם

האחרונה ממש ממש אחלה, לדעתי רק הכסאות מאחור קצת פוגמים ותופסים תצומת לב, במיוחד עקב היותם בעלי צבע חזק כל כך, אבל הנושא המצולם משתף פעולה ושוב יוצר תמונה טובה מאד !

פורסם
  • מחבר

Off topic

היא כזאת מיאווווווווווו :cool2:

אנשים, מבחינת נושא התמונות לא חזקות במיוחד אבל העליתי אותן רק כדיי שתראו מה זה באמת איכות וצבעים של קנון !

יום בהיר! הרבה כחול, הרבה אנשים וצבעים, מרחב עצום ...... ותראו מה זה איכות, תענוג להסתכל ולדעת שזה שלי :smile1:

פורסם

Off topic

היא כזאת מיאווווווווווו  :cool2:

אנשים, מבחינת נושא התמונות לא חזקות במיוחד אבל העליתי אותן רק כדיי שתראו מה זה באמת איכות וצבעים של קנון !

יום בהיר! הרבה כחול, הרבה אנשים וצבעים, מרחב עצום ...... ותראו מה זה איכות, תענוג להסתכל ולדעת שזה שלי  :smile1:

איכות זה משהו אחד, אבל כמה כבר אפשר להתלהב מאיכות, גם אני אהבתי את האיכות של האולימפוס שלי אבל זה לא שווה הרבה אם לא באמת מנסים לרתום את האיכות הזאת לצילומים איכותיים, עם מחשבה ותוצאה...

פורסם

איזה קאנון זאת?

פורסם

A95 , לא שאני רוצה להרוס לך , אני לא רואה משהו מיוחד , סך הכל אחלה מצלמה אבל הצבעים רגילים , יפים ויש פוקוס מצויין והמצלמה מצויינת , אבל זה לא שמצלמה אחרת לא הייתה מצלמת בידיוק ככה , אולי קצת אחרת , כל מצלמה איכותית על 2-3 מגהפיקסל ועדשת זום טובה הייתה מוציאה תמונות כאלו...

פורסם

PowerShot A95.

פורסם

A95 , לא שאני רוצה להרוס לך , אני לא רואה משהו מיוחד , סך הכל אחלה מצלמה אבל הצבעים רגילים , יפים ויש פוקוס מצויין והמצלמה מצויינת , אבל זה לא שמצלמה אחרת לא הייתה מצלמת בידיוק ככה , אולי קצת אחרת , כל מצלמה איכותית על 2-3 מגהפיקסל ועדשת זום טובה הייתה מוציאה תמונות כאלו...

פה כן נכנס הביטוי האישי והמחשבה על איך התמונה תצא מענינת יותר...

פורסם
  • מחבר

לא מסכים, אני בהחלט רואה הבדל משמעותי מול מצלמות HP וסוני מהדור החדש.

מעבר לעדשה יש את נושא החיישן ועיבוד התמונה, אני חושב שבקנון הפרופורצייה בין הגונים נשמרת מאוד קרובה למציאות והצבע מאוד חיי.

ברור שאחרי הכל יש את העניין האומנותי יותר שבצילום.

פורסם

אני חייב לציין שהבחורה בתמונה האחרונה מאוד מאוד מאוד, מאוד יפה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים