פורסם 2002 ביולי 323 שנים לא בהכרח איכות גרועה.לי היה העתק של העותק שנשלח למבקרי סרטים לפני שהסרט יצא.איכות תמונה מעולה ו-AC3....4 דיסקים של 800MB
פורסם 2002 ביולי 323 שנים זה נקרא SCREENER וניתן להשיג את זה בהרבה מיקרים אם יודעים היכן לחפש.אני אישית יראה את זה בקולנוע כי זו חוויה שצריך לחוות עם סאונד איכותי ומסך גדול!
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר זה נקרא SCREENER וניתן להשיג את זה בהרבה מיקרים אם יודעים היכן לחפש.אני אישית יראה את זה בקולנוע כי זו חוויה שצריך לחוות עם סאונד איכותי ומסך גדול!למה בקולנוע? אפשר אצל קובי ;D
פורסם 2002 ביולי 423 שנים LOTR הוא פשוט 9 שעות של שום-דבר, לא חבל על הכסף? אפשר לעשות עוד 70 סרטי אסקימו-לימון עם אותו תקציב ;Dאני ממש , אבל ממש לא מתכוון לראות את החלק השני (אלא אם למישהו יש הצעה כספית מפתה בתמורה)
פורסם 2002 ביולי 423 שנים איש יקר - אתה לא בת'רד הנכון 8)יש פה אנשים שראו את החלק הראשון 3 פעמים בקולנוע ועוד פעמיים בבית ההפקה הזו היא ההפקה האיכותית הראשונה לספרים של טולקין והינה בגדר חובה לכל מי שאהב את סידרת הספרים...
פורסם 2002 ביולי 423 שנים בתור מי שקרא את סדרת הספרים , מה שיש לי לומר הוא שהסרטים לא מתליחים לשקף בצורהא. מעניינתב. מרשימהג. מקיפהאת מה שקיים בספרים.לדעתי יש ספרים שאסור לעשות מהם סרטים כי אז הם יהפכו לקלישאה משעממת ובינונית יחסית לספרים.LOTR פשוט רחב מדי בשביל שיוכלו לשקף אותו בצורה טובה ומעניינת בסרט. וזה למה לסרט חסר הקסם.זו היתה כוונתי בביקורתי על הסרט ואני מצטער אם מישהו הבין אחרת. (ואני עדיין מקווה שהשני יהיה יותר טוב מהראשון)
פורסם 2002 ביולי 423 שנים אתה לא מצפה בשביל 30 שקל לקבל שיקוף מלא של סידרה גאונית שכזו...?חוצמזה, יחסית הסרטים באמת מרשימים וזה ממש מהנה לראות וויזואלית משהו שרץ לך בדימיון במשך שנים. הם ממש לא פישלו ואני לא חושב שבמגבלות של סרט יכלו לעשות מוצר הרבה יותר איכותי...
פורסם 2002 ביולי 423 שנים -*-*-*-*-*-*-*-*^^^SPOILER ALERT!!!^^^*-*-*-*-*-*-*-*-*-יש בסרט שני מגדלים!איפו בדיוק יש שם 2 מגדלים שלא היו בסרט ראשון ??? :flushthetoilet:
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר אחד מהם נמצא ב Isengard, שזה ליד הנהר Isen, קרוב ל Gap of Rohan.השני נמצא למרגלות Ash Mountains, במישור Gorgoroth.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים בקיעות בחומר... הא מיני...? ;Dבכל מקרה, אצל קובי החוייה הרבה יותר מרשימה מבקולנוע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.