עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן מבוסס HD קטן - הוא הגיע! + עדכון תמונות

Featured Replies

פורסם

SOLARIS, יש לך חתימה קצת מציקה אני חייב לציין...

אתה מתכוון לגודל או לצבעים ?

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם וגם..

פורסם

וגם התוכן שלה

פורסם
  • מחבר

לptyahoo בעל הH10:

התמיכה בעברית באה עם המכשיר? קנית אותו בארץ? מה התוכנה שפותחה ע"י בעל האייפוד עושה?

פורסם

התוכנה לוקחת שיר רגיל בעברית והופחת את כל האותיות.....

כך שבמכשיר השם מופיע רגיל....

איתן

פורסם

מה התוכנה שפותחה ע"י בעל האייפוד עושה?

איזו מהן?.. עידו מנדלסון (זה שהוסיף את הפונט העברי לאייפוד) עשה רק את העידכון לעברית, אבל בפורם שלו כבר כמה אנשים כתבו תוכניות לסידור העברית ההפוכה.. לא צריך להתבלגן עם ID tag, יש סקריפט שהופך את כל הטאגים רק באייפוד, ולא במחשב, ככה שלך עדיין העברית ישרה וגם באייפוד..

בנוגע לבחירה עצמה, אני לא חושב ש-80$ (כמעט 350 שקל.. לא הולך ברגל) שווים מסך צבועני עם 10 FPS בלחץ.. בהתחלה זה נחמד, רואים ארץ נהדרת במסך חצי אינץ', אבל בסופו של דבר זה סתם זולל סוללה ולא מוסיף שומדבר.. במיוחד עם הורדת המחירים של המיני והוספת הסוללה החדשה אני חושב שעכשיו הוא אטרקטיבי במיוחד.. (ובמקום להשקיע 80$ ל-I-RIVER, אתה יכול להוסיף 50$ ולקבל עוד 2 ג'יגה, ולפנק את עצמך באוזניות בשווי 30$..)

פורסם

10 FPS ? על מה אתה מדבר בדיוק ? ל H10 יש מסך צבעוני, אבל לא נראה לי שלנגן הזה יש כח מיחשוב כמו לאחיו הגדול בשביל להציג סרטים... אחת מהחסרונות של הנגנים הקטנים הם שבגלל הגודל הקטן, אי אפשר לשים את אותה פונקציונליות כמו לגדולים..

פורסם

התוכנה היא flip flop והיא לא רק לבעלי אייפוד כי היא הופכת את הטאג של השיר וגם באייריבר זה עובד טוב, מניסיון.

ותפסיק להגיד דברים שאתה לא מבין בהם... מאיפה לך שזה לא עובד באייריבר?

ול"אוריפ" קניתי את האייריבר בארץ עלה 1899 ש"ח והוא בא עם תמיכה בעיברית. הדבר היחיד שעשיתי זה להכנס בתוך האייריבר:

settings

extra

language

hebrew

זה הכל ויש לך עיברית...

ניסיתי לצלם כמה תמונות, אבל יש לי מצלמה חרא אז לא יוצאת תמונה טובה שרואים בברור עיברית תקינה ולא הפוכה.

פורסם

גם התפריטים של הH10 הם בעברית או שהוא רק מציג את השמות של השירים בעברית?

ואם אני קונה אותו בחו"ל (באירופה) אז בכל זאת יש תמיכה מובנת בעברית?

פורסם

התפריטים לא בעיברית!

יש לי מכשיר אירופי אני חושב.. ויש לו תמיכה...

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את ה6GB! + גם מטען...

תגידו לי תתחדש! ;D

פורסם

תתחדש-מאיפה?כמה תוך כמה זמן זה יגיע ואיך?

איתן

פורסם
  • מחבר

תודה!

מארה"ב (מיאמי). 249$. יגיע עוד כשבוע עם מישהו/מישהי שחברה של אמא שלי מכירה.

פורסם

תתחדש ותהנה! :xyxthumbs:

אבל לא הבנתי מזה.... מטען? זה לא חלק מהבאנדל?

פורסם
  • מחבר

לצערי לא...

המכשיר נטען דרך הUSB שזה מה שאני אעשה בד"כ אבל קניתי גם מטען אם אני נוסע למקומות ללא גישה למחשב.

ותודה!

אם יהיה לי זמן אני אעלה תמונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים