עבור לתוכן

מסך שבור בלפטופ - שאלה

Featured Replies

פורסם

מסך של ניורון עלה לפני שלושה חודשים 605$ וחודשים תיקון מנסיון

בקשר לאחריות על מסך זה בערך כמו שביל גיטס יהפוך את WIN לפריוור האחריות תופסת על לוחות זכרונות כפתורים .... תנחומי :'(

פורסם

יש אחריות, אבל אתה שברת...

פורסם

נסה לעשות להם בלאגן ואולי הם יחליפו לך

פורסם

ההודעה אולי קצת באיחור, אבל: שברת את המסך של הלפטופ ?!?!?!? אני לא מאמין.

נו טוב, קורה (או שלא) אבל בכל מקרה ברור שאחריות לא מכסה את זה - דברים כאלה מכסה הביטוח (תאונות) אבל אם תתעקש ואני מציע לך לשלוח מכתב ישר למנכ"ל של קומפאק ישראל ותכתוב שם שנגרמה לך עוגמת נפש ואחרי שהחלטת להשקיע הרבה כסף במחשב של קומפאק (לעומת חברות אחרות) חשבת שזה ישתלם כי זאת חברה אמינה ואתה כבר לקוח וותיק שלהם (גם אם לא) ולא היית מצפה מבחרה מכובדת כזאת לשירות כזה ואחריות כזו... וכו' וכו'

בכל מקרה בשבילי זה עבד עם IBM - בהצלחה!

פורסם

בולשיט. הם אחראים לפעולה תקינה של המחשב ולא במקרה שהנזק היה מכוון, תכתוב, והם לא יגידו לך כלום, לא חייבים לך כלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... קיבלתי היום (יותר נכון אבא שלי קיבל) הצעת מחיר על החלפת מסך 14.1 אינטש: 4270 שקל.

זה לא נשמע לי מאוד הגיוני. ההצעה היא לא מקומפאק אלא מהחברה שממנה הוא קנה את הלפטופ.

מה דעתכם? המחיר נשמע סביר?

פורסם

לא אני בטוח שאפשר לסדר משהו יותר זול זה ממש שחיטה ! >:(

פורסם

במקום ללכת ולהחליף את המסך דבר שיעלה לך המון כסף ובסופו של דבר לא תקבל את ההחזר עליו

הייתי ממליץ לך ללכת ולקנות מסך LCD TFT קטן וטוב במחיר של 2500 ש"ח ולחבר אותו ללאפטופ

יותר פראקטי ויותר שימושי לאורך זמן , לא שווה לתקן את הלאפטופ , אצה סתם תשקיע המון כסף ובסוף בעוד שנתיים המחשב שווה פחות מחצי מחיר

לכן תעזוב , נשבר נשבר , תקנה LCD TFT , דק וקטן ותניח אותו ליד הלאפטופ , אתה תראה שיותר נוח לך לעבוד עם מסך יותר גדול

בכשר לנישאות שלו זה כבר לא יהיה פראקטי אבל חבל לבזבל כסף סתם

לעומת זאת ב 4200 ש"ח אתה יכול לקנות ב KSP לאפטופ חדש עם כל השיכלולים ומעבד סלרון 1200 !

יותר שווה מאשר להשקיע במסך.

פורסם

המחיר הוא 700 דולר .

לא תשיג יותר זול.

דרך אגב מסך זה הרכיב הכי יקר במחשב.

אני ממליץ לך להגיד שלום למחשב לפרק לו את הדיסק הקשיח וזכרונות ולקנות חדש.

פורסם

במקום ללכת ולהחליף את המסך דבר שיעלה לך המון כסף ובסופו של דבר לא תקבל את ההחזר עליו

הייתי ממליץ לך ללכת ולקנות מסך LCD TFT קטן וטוב במחיר של 2500 ש"ח ולחבר אותו ללאפטופ

יותר פראקטי ויותר שימושי לאורך זמן , לא שווה לתקן את הלאפטופ , אצה סתם תשקיע המון כסף ובסוף בעוד שנתיים המחשב שווה פחות מחצי מחיר

לכן תעזוב , נשבר נשבר , תקנה LCD TFT , דק וקטן ותניח אותו ליד הלאפטופ , אתה תראה שיותר נוח לך לעבוד עם מסך יותר גדול

בכשר לנישאות שלו זה כבר לא יהיה פראקטי אבל חבל לבזבל כסף סתם

לעומת זאת ב 4200 ש"ח אתה יכול לקנות ב KSP לאפטופ חדש עם כל השיכלולים ומעבד סלרון 1200 !

יותר שווה מאשר להשקיע במסך.

הלפטופ שלהם לא מדהים בכלל... והרעיון של LCD רגיל לא הגיוני, זה לפטופ.... או לתקן או לפרק ממנו הכל ולקנות לפטופ חדש בלי כלום, אבל זה יותר יקר. לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

זה לפטופ די חדש... הוא עם פנטיום 3 1200 ככה שלהחליף אותו לסלרון 1200 זה לא רעיון טוב, וזה עוד יעלה יותר מתיקון

לא עניתם לי בקשר למחיר - אתם חושבים שהוא הגיוני?

פורסם
  • מחבר

אולי אפשר להחליף את המסך למסך זול יותר?

פורסם

אם הם אמרו ככה, אז זה המחיר... אל תלך לפחות טובים, לפטופ זה לא PC רגיל, עלולות להיות בעיות עם מתחים וכו...

פורסם

אולי פשוט תתקשר לקומפאק ותבדוק איתם מה המחיר?

זה נראה לי דיי יקר.

כמה עלה כל הלאפטופ?

פורסם
  • מחבר

המחשב עולה ~8500 שקל

והמחיר זה מקומפאק מסתבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים