עבור לתוכן

צריך לבחור כרטיס high end חדש

Featured Replies

פורסם

היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי...

הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D...

בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש להם גם עכשיו).

בקיצור,אני שוקל ברצינות לעבור לאחד מאת החברה המתחרה,אבל יש לי בעייה קשה לפני צעד כזה...

הסתכלתי על כל האולטרות ג'יטיים ושאר ירקות הקיימים,והיכולות החישוב הגיאו' די נחותות לעומת היצור המוקרי שהזמנתי,דרישות אבסודריות של 2 סלוטים וספק כבד(למרות שאני יכול להתמודד איתן...),ומהירויות שעון קטנות גם הן מהיצור המקורי, מורידות מערכן.

אני בתמימותי חשבתי כבר ללכת על האולטרא ולהזניק אותו למהיריות של הPE כך אני מרוויח גם SM3.0 גם כרטיס סקסי במיוחד וגם כוח עיבוד רציני,אבל אני לא יודע מה דירוג הNS של הכרטיסים,לא יודע מה קורה עם הליבות של נווידיה בכל הנוגע להפצת חום,ולא יודע איזה קירור בא איתו,וגם אני לא יודע איך הOC המאסיבי ~(120 MHZ נוספים לליבה אם אני לא טועה, ומשהו סמלי גם לזכרון),ישנו את היכולות עיבוד שלו.

הכי קשה לי זה להחליט האם גם עכשיו(עבר המון זמן מאז בוצעה ההזמנה המקורית),כדאי לי ללכת עלAGP ליהנות לאללה בינתיים,כאשר עם תמיכת הSM 3.0 הוא יספק אותי לזמן לא מבוטל,או לנטוש את הרעיון לחכות חודש חודשיים ולקנות מערכת חדשה שתכלול את התקן החדש והשנוא.

בנוסף,במייל שATI שלחו,הם מציעים לי 20% הנחה על X800XL החדש,אבל לא יודע עד כמה הוא חזק...(והוא רק לPCIE לפי מה שאני מבין).

ואם אני הולך על האולטרא(שהוא סוס לא קטן זה בטוח),של איזו חברה לקחת? הסתובבתי קצת באתרים של חברות וזה של BFG נראה לא רע כנ"ל גם של GAINWARD.

(ד"א אני הייתי רוצה אחד עם PCB אדום:))

מה אתם הייתם עושים במקומי?

פורסם

את מי זה מעניין מה דחית?!

יש לך איזה איבחונים מיוחדים שאנחנו צריכים לדעת עליהם?!

כל כך קשה לך לכתוב כותרת נורמלית אחרי שהערתי לך באיזה 10 דיונים אחרים שלך?!

אני פשוט לא מצליח להבין את זה

פורסם
  • מחבר

איזה בן אדם סימפטי....עצבני?... ???

תן לי כותרת אחרת אם אתה יכול שתתאים לדעתך...

פורסם

אני לא צריך לתת לך כותרת כל פעם

אתה צריך לחשוב [glow=red,2,300]לבד[/glow] על כותרת עניינית שתתאר את התוכן של הדיון

הנושא צריך לתאר את התוכן של הדיון ככה שגם בלי לקרוא את כל הסיפור הארוך שלך אפשר יהיה לדעת מה אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

בעע לא מספיק הבנה והבעה בבי"ס... :silly:

שיניתי

פורסם

עוד מעט מאוד זמן יש X850XTPE לAGP

פורסם
  • מחבר

כן,בערך,היום ראיתי שהXL וx850 XT יוצאים גם בAGP.

אבל!אני לא יודע אם זה לא יהיה עוד פעם סיפור לחכות עד שהכרטיס יגיע,וחוץ מזה שלא ראיתי X850 XTPE בAGP רק הXT הרגיל,האם הX850 XT חזק מה X800 XTPE?,והאם לא עדיף ללכת על 6800 ultra,כי כבר די התרגלתי לרעיון...

אני רק מקווה שאני לא מעצבן אף אחד עם השאלות הישנות האלו שטחנו מכל כיוון אפשרי,אבל!כל מרה לגופו... :)

פורסם

תנסה להשיג BFG OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים