עבור לתוכן

מחשב עובד עדיש לאחר פירמוט/התקנה של windos

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים....

הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר..

שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי

עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות:(

עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני חייב לסדר את המחשב הזה כי אייתו אני מוריד דברים בילבד

איך אני יכול לסדר את זה.......? ניסיתי פורמט לא עזר.. ???

???

:'(

פורסם

מה נסגר עם השגיאות כתיב?

תשתדל בבקשה לרשום את ההודעה מסודרת ונורמלית , לפחות ככה שיהיה אפשר להבין אותה.

בקשר לבעיית האיטיות ב-Boot של הווינדוס(מסך ה-welcome שהזכרת) , תעשה חיפוש בפורום למילה bootvis , זאת תוכנה מבית מייקרוסופט שתאיץ לך את הטעינה של הווינדוס בהפעלת המחשב.

פורסם

המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים....

הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר..

שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי

עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך  welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות:(

עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני חייב לסדר את המחשב הזה כי אייתו אני מוריד דברים בילבד

איך אני יכול לסדר את זה.......? ניסיתי פורמט לא עזר.. ???

???

:'(

10 שניות? תגיד תודה.. אני מחכה 20 שניות.

תנסה גם לבדוק שהמעבד לא מלא אבק,או שהלוח מתחמם.

אם בדקת,ניסית,לא עזר..

תעשה מה שמילק אמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים