עבור לתוכן

מה עדיף? שני מסכי Samsung 710TM או מסך ViewSonic 912s אחד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Viewsonic 191b? למה? Viewsonic 912b חדש יותר ומהיר יותר

LG 1910S - ישן עם 25ms

Eizo Nanao FlexScan L768 - גם 25ms וגם צריך למשכן את הרכב

E481S Iiyama - גם 25ms

אני שמתי את העין בינתיים רק על ה-Viewsonic 912s

פורסם

מבין הארבעה המוצעים כאן, ה912B עדיף ביותר...

מצאתי באינטרנט כמה ביקורות (הרוב ביקורות גולשים) ושם סיפרו שהבעיות העיקריות שלו זה שהמסך מבריק מדי וגורם לסנוור.

פורסם

טוב אז ככה:

ה-912B הוא זהה לחלוטין ל-SONY HS94P. זה אותו הפאנל. הוא TN+FILM. 12MS.

הוא לא 8 ביט צבע, אלא רק 6.

יש לו Screen door effect מחורבן שממש מציק.

אבל הגרוע מכל - הוא מבריק בצורה שאני מוצא בלתי נסבלת. בערך פי-2 ממסך CRT.

זה גורם לתמונה להראות WOW לגמרי, ממש מדהים, אבל בקטעים שחורים אתה פשוט רואה את עצמך כמו מראה.

זה שהוא מצהיר על 12MS זה לא אומר כלום. הוא עולה הרבה מעבר לזה.

זויות הצפיה שלו לא מוצלחות כל כך.

ויש לו, בדגמים הראשונים, בעיות BLEEDING חמורות מאוד.

נוסף על כל הצרות, יש לו BRIGHTNESS גבוה מאוד שפשוט לא רלוונטי לכלום. אתה לא תוכל לבהות במסך כזה תקופה ארוכה כי יישרפו לך העיניים.

ולהוריד BRIGHTNESS זה לא טוב כי זה ידפוק לך את ה-CONTRAST (שאיננו יציב כל כך במסך).

בקיצור - אם אתה לא גיימר אין לך מה לחפש שם.

תפסיקו לקטול מסכים של 25MS בלי לבדוק ולקרוא.

מסך 25MS של LG (עם פאנל S-IPS) אוכל בלי מלח כמעט כל מסך של סמסונג מבחינת זמן התגובה.

סמסונג משתמשים ב-PVA שהיא טכנולוגיה טובה, אבל זמן התגובה שלה מזעזע. הם יכולים לספר על 16MS כמה שהם רוצים. בשורה התחתונה תגיעו גם ל-100MS.

(המסכים האחרונים של SAMSUNG משתפרים אבל זה עדיין לא S-IPS ו-TN שהוא מלך המהירות אבל נותן צבעים גרועים במיוחד).

פורסם
  • מחבר

אין שום סיכוי שאני קונה פנל של 25ms לא משנה כמה הצבעים שלו חדים, לא מתאים לי גוסטינג.

שמעתי על זה שה-712s מבריק ובאתר שלהם באמת היה כתוב glare אבל אז יום בהיר אחד זה נהיה anti glare ככה שיש מצב שהחליפו פנל.

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp912b/

פורסם

הם לא החליפו פאנל, הם החליפו את ה-COATING של הפאנל. זה בדיוק אותו פאנל.

שמע, שורה תחתונה: צריך לראות בעיניים כדי להבין. אני ראיתי המון מסכים.

עד היום המסך שהכי אהבתי היה ה-191B שהוא מאוד נעים לעין ורגוע. הצבעים קרמיים, לא זועקים ובורקים.

אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

בקשר לזמן-תגובה: אני מציע שוב שתבדוק ותקרא.

פורסם
  • מחבר

קראתי מה שכתבת אבל עובדה שבכל מקום מדברים על זה שהמינימום בשביל לא לראות גוסטינג של 16ms.

תראה לי מקום אחד שמדברים על זה שהפנלים עם ה-25ms של S-IPS יותר מהיר מה-12 או 8ms של הפנלים האחרים.

פורסם

קרא את הסקירה הארוכה הזו: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.html

היא תפתח לך את העיניים לגבי ההבדלים בין הפאנלים.

לגבי מהירות 16MS מול 25: חפש בביקורות של TOMS. כשהם עשו את הביקורת על ה-BENQ 8MS הם השוו אותו למסך 20MS של AU.

פורסם
  • מחבר

קראתי את המאמר אבל הוא עדיין לא מדבר על זה שה-ISP מהיר כמו ה-TN.

אני עובד על TN ואין לי ממש תלונות

עדיין מפחיד אותי הזמן תגובה הגובה

בכל מקרה איך אתה יודע איזה פנל כל מסך? לקח לי שעה למצוא שה-710TM שלי הוא TN.

השיקול שה-912 כבר לא רלוונטי כי הוא לא מבריק, אני חושב שאני אקח אותו מהשיקול הפשוט של זמן התגובה הנמוך שלו.

פורסם

זמן התגובה הוא באמת נושא מפחיד, וזו הסיבה שאתה פשוט מוכרח לראות כל מסך בעצמך ולא להסתמך כל שום REVIEW.

במיוחד שיש הרבה REVIEWS לא מקצועיים, כמו של PCWORLD למשל.

הם מתרשמים בצורה סוביקטיבית. אם לסמוך על REVIEW אז רק כמו של TOM'S שמבצעים מדידות אמיתיות ולא סתם רושמים איך נראה להם שהמסך מגיב.

אני נעזר בכל מני פורומים, או GOOGLE אם צריך. זה לוקח זמן אבל צריך לחקור לעומק. אין ברירה.

חפש ברושורים ופרסומים של היצרנים.

פורסם
  • מחבר

אף חנות לא מחזיקה בתצוגה מסכי LCD 19 ככה שאין ממש סיכוי שאני אראה אותם לפני שאני אקנה.

אני יודע להבדיל בין ביקורות של אנשים שמתלהבים שהם קיבלו מסך חדש לביקורות רציניות :)

זה ממש בעיה כל העסק הזה - מצד אחד מסך שאין ספק מציג תמונה טובה יותר אבל עם זמן תגובה גבוה לעומת מסך שמציג תמונה פחות טובה עם זמן תגובה נמוך.

ישך איזה אתר שמחזיק מידע על איזה פנל יש לכל מסך?

אני מחפש ביקורת רצינית על ה-912 עם ה-antiglare אבל לא מצאתי כל כך משהו איכותי.

תודה על העזרה

פורסם

עזוב לך על שני 17 בDUAL - אין שאלה בכלל.  אם תיקח עוד SAMSUNG במקום ההיונדאי גם תקטין את ה"רווח" :lol:

אמנם ה19 מפתה אבל זה פשוט לא הגיוני כלכלית. אין מה לעשות.     

אם יש לך בעיה עם הגודל הפיזי של הדברים פשוט תגדיל פונטים וכאלה עד שיהיה לך נח. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים