עבור לתוכן

האם ישנה אפשרות להעביר את המעגל של האנטישוק מדיסקמן לסידי רגיל של מחשב ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתקין סידי ברכב ככונן להרצץ מוזיקה אבל ישנה הבעיה שאין לסידי אנטישוק ובזמן הנסיעה הדיסק יקפוץ כל הזמן , השאלה היא האם ישנה אפשרות לבנות מעגל של אנטי שוק או להוריד מדיסקמן ולהרכיב על כונן הסידי או אולי יש פתרון אחר ???

פורסם

למה לא להשתמש בדיסקמן עם ספק חיצוני ?

למה להרוס דיסקמן ?

פורסם

נכון. דיסקמן עולה היום 150 ש"ח. הכי פשוט זה לחבר דיסקמן ולא כונן מחשב, זה הרבה יותר מעשי. רק שצריך איזה שהוא מגבר בשביל השמקולים של האוטו, לא נראה לי שדיסקמן יכול להשמיע בהם משהו בלי מגבר.

פורסם
  • מחבר

מה שמשחק פה זה אסטטיות ויופי

זה לא הקטע של לשים דיסקמן ולנגן ממנו אלה לשים CD מובנה באוטו

ככה אני מסתדר מעולה , אני משצמש בנגן שלי שמחובר על ידי בננות אבל הקטע שזה לא יפה .

פורסם

איך אתה מתכוון להפעיל את הסידי-רום?

אתה שוקל להתקין מחשב ברכב או רק להשתמש באפשרות הAUDIO המובנה בכונן??

אם אתה רוצה לבנות מחשב תוכל לעשות זאת, אבל תצטרך להשקיע בין 2500-3500שקלים.

ואז תוכל להשתמש בCD של מחשב נייד עם מתאם.

תוכל לבנות מחשב בעזרת לוח האם של VIA- EMPIA 10000

עם מעבד C3@1GHZ כרטיס מסך וקול מובנים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין להתקין מחשב באוטו

אני רוצה רק לשמוע מוזיקה בעזרת ה CD ובגלל שאין ב CD של מחשב אנטישוק אני רוצה לנסות אם זה אפשרי להעביר את המערכת של האנטישוק מהדיסקמן לCD או שאולי יש איזה פתרונות טובים יותר . ::)

פורסם

אולי זה אפשרי, אבל זה דורש ידע באלקטרוניקה ואני לא חושב שמישהו ניסה לעשות "השתלה" כזאת, זה פשוט לא כדאיי...

בכל אופן, אני לא רואה שום קשר בין המעגל של הכונן לזה של נגן CD, אפילו תצטרך להוסיף בולמי זעזועים לכונן CD כדיי להתאים אותו לאוטו.

פורסם

המעגל של האנטישוק בדיסקמן הוא בד"כ זיכרון ששומר את השניות הבאות מהמוזיקה, וככה גם אם יש קפיצה זה לא משפיע על מה שאתה שומע.

לא נראה לי שתוכל לחבר מעגל זכרון כזה לכונן CD - אתה הרי מתכנן להתחבר ליציאת אודיו שבאה בילט אין בכונן, זתומרת אתה צריך להתחבר איפשהו בין מה שהעין קוראת ליציאת האודיו - ולא נראה לי שזה מידע שתוכל לקבל איפשהו...

מה שאתה כן יכול לעשות זה לבנות מערכת בלימת זעזועים - אולי איזה ספוג או משהו שימנע מהרעידות של האוטו להגיע לכונן.

פורסם
  • מחבר

מה שאני חשבתי זה לקנות 4 קפיצים חזקים וחבר את הCD בינייהם ככה כל התנודות יקבלו הקפיצים ולא הCD

פורסם

לא נראה לי כ"כ יעיל

חוצמזה, אם כבר דיברת על אסטתיות, תחשוב איך יראו 4 קפיצים מסביב לכונן... ואיך אתה הולך לחזק אותם לאוטו ולכונן...

פורסם
  • מחבר

טל אחי לא יראו את כל הכונן אלה רק את הכפתורים ואת המכסה של המגש שאני הולך להחליף במכסה של מערכת סטריאו :)

משהו חמוד

כל "המערכת " והכונן יוהיו סגורים מאחורי פאנל .

מה לדעתכם יספוג הכי טוב זעזועים שימנע מהדיסק לקפוץ ?

פורסם

כשאתה אומר להתקין סידי ברכב, אתה מתכוון לכונן סידירום של מחשב?

כי אני לא חושב שיש אפשרות לגרום לכונן לנגן מוזיקה בעצמו ללא תלות בשאר המחשב...

פורסם

אם אתה לא יודע - למה אתה אומר סתם?

עשיתי את זה בעבר (כשדיסקמנים היו דבר יקר והיו לי כמה סידירומים שיכולתי להשתמש בהם.

זה עובד ונחמד (אל תשכח שאתה צריך גם 5V לסידי). אני שמתי את הכונן על ספוג וזה לא קפץ בכלל (את הכל עטפתי במעין טפט מדבקה שחור כזה שיצא יפה).

אבל כיום לדעתי זה פשוט לא פרקטי.

סידי יכול לקרוא לך רק דיסקים רגילים ואין לו את האופציות שיש לדיסקמן הכי פשוט (אקולייזר, פריז, מסך וכו). מה גם שהוא לא קורא MP3.

ברגע שקניתי דיסקמן MP3 הכנתי מתאם לאוטו שגם מטעין לי את הבטריות וגם מחבר אותו לרדיו של הרכב ושלום על ישראל. בדיסק אחד של MP3 אתה דוחף 20 דיסקים רגילים...

בכל מקרה, אנטי שוק אתה לא צריך.

פורסם

אוקיי - אז אתה יכול להשתמש רק בקפיצים. צריך למצוא סוג שלא מתנדנד יותר מדיי זמן, ורק סופג זעזועים...

אז יש לך כבר טייפ ואתה תשתמש בו בשביל לבחר את הכונן? כי אני לא רואה איך כונן כזה יכול להגביר מספיק בשביל רמקולים של רכב.

פורסם
  • מחבר

אז ככה אני אסביר

נכון לCD של מחשב אין מגבר אז אני פירקתי רמקולים של מחשב (הכי פשוטים ) והוצאתי משם את המגבר , המגבר עובד כל 9 V

אותו אני מחבר לכונן ליציאה של האודיאו וממנו אני מעביר כבר כבלים לרמקולים .

עכשיו למה אני רוצה לשים CD כאשר אני תמיד יכול לחבר את הארקוס 40 גיגה שלי לאוטו , הסיבה היא שהטייפ הוא חרא של טייפ , צריך לעשות ניקויי ראשים ואני לא מעוניין לקנות קלטת ניקויי ולנסות לסדר את זה , אז יותר פשוט זה שאני אחבר CD וזהו .

בקשר ל 5V אני מודע לכך, אני שם מייצב מתח וממנו מעביר 5V לCD וגמרנו את הסיפור , כמובן אפשר לשים פיוז בדרך שלא ישרף לי הCD .

מור אני לא ממש הבנתי על איזה מעטפת אתה מדבר ששמת, הספוג שהשתמשת זה ספוג ביצים או שספוג רגיל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים