עבור לתוכן

קבוצת תמיכה למכורים למחשב

Featured Replies

פורסם

בעקבות הכתבה שהתפרסמה לפני כמה זמן בטכנו על התמכרות למחשב חשבו להקים קבוצת תמיכה למכורים למחשבים.

אז החלטתי לפתוח ת'רד כקבוצת תמיכה. :)

אוקי, אז יאללה להתחיל לשפוך...

עריכה:

אני ראשון: שלום קוראים לי מ ואני מכור לקאונטר סטרייק, אני כל היום בוהה במסך ויורה באנשים. ואני סתם מוריד ומתקין תוכנות שאני ממש לא צריך רק בשביל איך שאומרים: Feed The Addiction :| הצילו!!!! אני... לא... יכול... להתנגד!!

פורסם

אחמד סולטני: פסיכיאטר אינסטלטור וגניקולוג מוסמך (אם אפשרות לשלב בין המקצועות) מחירים נוחים בכל כיס

הייתי נותן כתובת אבל הרסו לו את הבית

וטלפון... אין תשתיות עדיין

מקווה שעזרתי ;)

פורסם
  • מחבר

יאללה חברה אל תשחקו אותה אדישים... כמעט כולנו פה מכורים אז יאללה להתחיל להתוודות. ;)

פורסם

שלום קוראים לי עמית ואני מכור למחשבים אני קם ב12 ומשחק במחשב עד שעה 3 וחצי לפנות בוקר

שיש בית ספר אני מ3 עד 2 בערך

והרבה מאוד פעמים קורה שאני נרדם בזמן עבודה במחשב

פורסם

שלום קוראים לי יוד , ואני מכור .

אני מתעורר בבוקר , מדליק את המחשב נכנס לפורומים ובודק מה Nice כתב בנושא פוליטיקה . מחזיר לו בודק בנושא מעבדים ,אינטרנט וכללי אופס פיספסתי את האוטובוס לאוניברסיטה .

מגיע לאוניברסיטה מדליק את המחשב , נכנס ל- Ynet , בודק חדשות , גלי צה"ל ופורומים של Hwzone .

חוזר הביתה מדליק את המחשב בודק עידכונים של הפורמים . מי שעיצבן אותי מחזיר לו וממשיך לעדכן את האתר שלי .

כך עד הערב . לפעמים מכניסים לי דברים דרך הוורידים כי שכחתי איך לאכול בפה .

מנסים להרכיב לי תערובת של פלאפל + קולה + פלפלים חריפים הכל טחון לתוך אינפוציה וכך אני מקבל מזון ונוזלים.

לשירותים מחברים לי מברנה מיוחדת .... עם צינור לניקוז .

לפעמים מנסים להזריק לי חומר הרדמה כי אני שוכח להרדם , ואני תקוע מול המחשב .

אתמול הגיעו לביתי זוג הם טוענים שהם - אחת אחותי והאחר גיסי , אני לא כל כך מכיר אותם , מוזר .

חברה לקחת הכל בפרופורציה !

פורסם

שלום...אני נאף...

וכבר עברתי את שלב ההכחשה...

המחשב שלי פועל רוב היום - למרות שלא כל היום אני יושבת לידו...

פשוט המוסיקה מתנגנת פה כמעט כל הזמן...(תירוצים תירוצים ;))...

:-[

פורסם

שלום, קוראים לי נ ואני מכור.

פעם זה היה אחרת, החיים היו פשוטים, הלכנו לספורט-כיף, שיחקנו כדורסל וכדורגל... לא יודע מה קרה אבל באיזור 86 זה נגמר... זהו, ראיתי את הקופסה וידעתי ש resistance is futile.

ומאז ביממה ממוצעת המחשב תופס למעלה מ 20-22 שעות (אני לא ישן הרבה), יש לימודים, מבחנים, מחויבויות, עבודות וכו' - אך המחשב ראשון.

סדר יום ממוצע, לקום ולמצא מלחמה חדשה עם לינוקס, לקרא ולנצח או להפסיד. תוך-כדי המלחמה לקרא את כל ההודעות באתר ולהגיב מדי פעם. אחרי המלחמה התורנית הולכים למנוחת-הלוחמים באיזה CS קטן, אני מפסיד, המסך (והמקלדת, עכבר וכו') חוטפים חזק מאוד, וחוזרים לפורום. קוראים את כל ההודעות, יורדים לעוד איזה משחק CS קל ו (מקץ כמה חבטות עזות פה באיזור) חוזרים ללינוקס, נלחמים בו - מנצחים (או מפסידים) וחוזרים לפורום - The story of my life.

מדי פעם עוד דברים שיפה עליהם השתיקה ;)

פורסם
  • מחבר

שלום קוראים לי יוד , ואני מכור .

אני מתעורר בבוקר , מדליק את המחשב נכנס לפורומים ובודק מה Nice כתב בנושא פוליטיקה . מחזיר לו בודק בנושא מעבדים ,אינטרנט וכללי אופס פיספסתי את האוטובוס לאוניברסיטה .

מגיע לאוניברסיטה מדליק את המחשב , נכנס ל- Ynet , בודק חדשות , גלי צה"ל ופורומים של Hwzone .

חוזר הביתה מדליק את המחשב בודק עידכונים של הפורמים . מי שעיצבן אותי מחזיר לו וממשיך לעדכן את האתר שלי .

כך עד הערב . לפעמים מכניסים לי דברים דרך הוורידים כי שכחתי איך לאכול בפה .

מנסים להרכיב לי תערובת של פלאפל + קולה + פלפלים חריפים הכל טחון לתוך אינפוציה וכך אני מקבל מזון ונוזלים.

לשירותים מחברים לי מברנה מיוחדת .... עם צינור לניקוז .

לפעמים מנסים להזריק לי חומר הרדמה כי אני שוכח להרדם , ואני תקוע מול המחשב .

אתמול הגיעו לביתי זוג הם טוענים שהם - אחת אחותי והאחר גיסי , אני לא כל כך מכיר אותם , מוזר .

חברה לקחת הכל בפרופורציה !

חחח :lol: :lol: :lol:

ROFL!

פורסם

שלום קוראים לי צביקה ונראה לי שאני הכי מכור למחשבים שיש פה,אני כל יום אולי איזה 15 שעות על המחשב אם לא יותר אני לא יושן בלילות אלא משוטט בפורומים,משחק ברשת כל הזמן,החדר כבר חם מהחום גוף שלי והוא בחשכה מתמדת,(אפילו תראו מתי ההועה נכתבה אחרי שלא ישנתי כל הלילה)הפעמים היחידות שאני לא במחשב זה ביציאות שנותן לי שחיחרור מהמחשב לכמה שעות,כמו כן הציונים ירדו פלאים ממוצע 85 לממוצע 75 (לפחות מתמטיקה ואנגלית 5 יחידות),אני אל יודע מה לעשות,עזרהההההההההההההה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים