עבור לתוכן

נשבר המסך של A95

Featured Replies

פורסם

אני לא יספר איך זה קרה... כי זה לא משנה, המצלמה נפלה על המסך כשהוא היה פתוח ועכשיו הוא שבור...

השאלה שלי כמה עולה תיקון של דבר כזה? והאם זה נכלל באחריות ?

פורסם

שבירות אפעם זה לא באחריות

תחפש בגוגל את המספר של היבואן ותשאל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחפש, אבל במקום "קארט" הוא מצא "טראק"

מישהו עם נסיון יכול להגיד לי כמה עולה תיקון של דבר כזה?

פורסם

הישר מתוך תעודת האחריות שלי...

מעבדת שירות ותיקונים : בית הצילום ,ביאליק 61 רמת-גן . טל' 03-6724676 / 03-6703750

ד"א זה קרט לא קראט

פורסם

בית הצילום

בהחלט מומלצים.

פורסם

ד"א זה קרט לא קראט

זה קרט, הנא הלוגו שלהם

home_logo.jpg

פורסם
  • מחבר

בעעעע!! אני לא מאמין!! 580 שקל תיקון..

הבחור שם הסביר לי שהמסך ביחידה אחת עם שאר הגוף של המצלמה (או משהו כזה..)

הקיצר נדפקתייי חזקק..

פורסם

wow :o

פורסם

580/1700= 34% נזק. :kopfpatsch:

תשמע, הציעו לך מחיר , תחשוב האם זה שווה לך.. סה"כ המצלמה מצויינת וחבל להיות בלי מסך, ובכלל, ללא המסך מה היא שווה? זריקה לפח הזבל הקרוב. (ללא תיקון). חבל שנשבר אבל עכשיו אין מה לעשות - אתה רוצה לתקן תתקן :)

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שזאת לא הפעם הראשונה שאני דופק מצלמה.. גם את המצלמה הקודמת דפקתי ואבא שלי החליט לקנות חדשה..

בעע, אני צריך למצוא זמן מתאים לספר לו את זה :(

פורסם

אתה מה שנקרא(במילה אחת) :

נזק

פורסם

הקטע הוא שזאת לא הפעם הראשונה שאני דופק מצלמה.. גם את המצלמה הקודמת דפקתי ואבא שלי החליט לקנות חדשה..

בעע, אני צריך למצוא זמן מתאים לספר לו את זה :(

:lol: :lol: :lol: הוא עדיין לא יודע את זה ?!!?!?! ...בפעם הבאה תקשור את השרוך מסביב ליד שלך

פורסם

לא נעים...לא הייתי נותן לך להחזיק פלאפון...

פורסם

אתם בכלל לא עוזרים לו, הוא גם ככה לחוץ ועצבני על מה שקרה ורוצה לאכול את עצמו על זה,

אז הדרך שלכם רק מלחיצה עוד יותר.

נגיד לך ככה פותח הת'ארד, דברים כאלה קוראים ואין מה לעשות, זה קרה, זה יכול לקרות לכל אחד,

ולא בוכים על חלב שנשפך, פשוט ללמוד להבא כי זה כבר קרה ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה,

אם יש לך כסף תתקן את זה וככה תנקה את המצפון שלך והכל יחזור לקדמותו, בכל זאת מדובר רק

בכסף וכסף תמיד בא והולך אז אל תיקח את זה קשה, תנסה איכשהו להשתתף בתיקון או לתקן את הכל

בעצמך וזהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים