פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים לא צריכה להיות לך בעיה בלחבר את המחשב למערכת. אצלי המחשב מחובר למערכת ושומעים טוב מאוד. אתה צריך אבל לשים לב שבמערכת שאתה קונה תוכל לחבר את המחשב בסראונד, והאיכות קול צריכה להיות אותו איכות בערך של הדי וי די זה תלוי איזה כרטיס קול יש לך במחשב וכמה הוא איכותי.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר גבר מה זאת אומרת לברר עם במערכת שאני קונה יש חיבור לסראונד במחשב פרט לי על זה עם יש חיבור מיוחד ולגבי הכרטיס קול אין לי משהו רציני כי אני קונה מחשב עוד מעט והכרטיס קול נראה לי בסיסי ביותר 5.1 לא משהו רציני זהו
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אם אתה מחבר מערכת כלשהיא למחשב איכות תפוקת הסאונד מאוד תלוייה בכרטיס אליו אתה מחבר את המערכת.לגבי סרטים לא תרגיש הבדל.לגבי מוזיקה אם תשים את הפרולוגיק 2 בריסיבר אכן תרגיש הבדל משמעותיואותו הדבר לגבי משחקים.אם יש לך סאונדסטורם בכלל הרווחתבהצלחה!
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר קודם כל אין לי רסיבר ואמרתי שיש לי כרטיס קול די פשוט שתומך ב5.1 זהו ומה זה בכלל הפרולוגיק 2
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אני לא חושב שבכלל יש לו רסיבר, זה בטח רק רמקולים 5.1 עם הגברה עצמית.. :-\כעיקרון לא צריך להיות לך שום בעייה לחבר אותו למחשב.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מה בדיוק הדגםאם אין לך ריסיבר אין טעם לחבר את הרמקולים משום שאתה צריך מגבר ע"מ לשמוע משהואוהפרולוגיק 2 זהו יכולת של המגבר להפוך סטריאו למעיין סראונד שכזה
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים נו באמת מה אתם מסבכים אותו הוא מדבר על רמקולים 5.1 עם הגברה עצמית הפשוטים האלו זה יעבוד לך יפה עם המחשב, זהו.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר בדיוק אחי שמע זה כולה לחדר לא משהו רציני משהו בקטנה כזה לשומע בכיף סרט בחדר בסראונד סבבה כזה וזהו זה מה רציתי לדעת העיקר שלא תיהיה בעיה לחבר אותם למחשב ושמוע סראונד בכל אופן תודה לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.