עבור לתוכן

העם מערכת קולנוע ביתית לדי וי די יכולה לשמש גם קולנוע ביתי למחשב באותה איכות????

Featured Replies

פורסם

למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב

תודה

פורסם

לא צריכה להיות לך בעיה בלחבר את המחשב למערכת. אצלי המחשב מחובר למערכת ושומעים טוב מאוד. אתה צריך אבל לשים לב שבמערכת שאתה קונה תוכל לחבר את המחשב בסראונד, והאיכות קול צריכה להיות אותו איכות בערך של הדי וי די זה תלוי איזה כרטיס קול יש לך במחשב וכמה הוא איכותי.

פורסם
  • מחבר

גבר מה זאת אומרת לברר עם במערכת שאני קונה יש חיבור לסראונד במחשב פרט לי על זה עם יש חיבור מיוחד

ולגבי הכרטיס קול אין לי משהו רציני כי אני קונה מחשב עוד מעט והכרטיס קול נראה לי בסיסי ביותר 5.1 לא משהו רציני זהו

פורסם

אם אתה מחבר מערכת כלשהיא למחשב איכות תפוקת הסאונד מאוד תלוייה בכרטיס אליו אתה מחבר את המערכת.

לגבי סרטים לא תרגיש הבדל.

לגבי מוזיקה אם תשים את הפרולוגיק 2 בריסיבר אכן תרגיש הבדל משמעותי

ואותו הדבר לגבי משחקים.

אם יש לך סאונדסטורם בכלל הרווחת

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל אין לי רסיבר ואמרתי שיש לי כרטיס קול די פשוט שתומך ב5.1 זהו ומה זה בכלל הפרולוגיק 2

פורסם

אני לא חושב שבכלל יש לו רסיבר, זה בטח רק רמקולים 5.1 עם הגברה עצמית.. :-\

כעיקרון לא צריך להיות לך שום בעייה לחבר אותו למחשב.

פורסם

מה בדיוק הדגם

אם אין לך ריסיבר אין טעם לחבר את הרמקולים משום שאתה צריך מגבר ע"מ לשמוע משהוא

והפרולוגיק 2 זהו יכולת של המגבר להפוך סטריאו למעיין סראונד שכזה

פורסם

נו באמת מה אתם מסבכים אותו :bash:

הוא מדבר על רמקולים 5.1 עם הגברה עצמית הפשוטים האלו

זה יעבוד לך יפה עם המחשב, זהו.

פורסם
  • מחבר

בדיוק אחי שמע זה כולה לחדר לא משהו רציני משהו בקטנה כזה לשומע בכיף סרט בחדר בסראונד סבבה כזה וזהו זה מה רציתי לדעת העיקר שלא תיהיה בעיה לחבר אותם למחשב ושמוע סראונד

בכל אופן תודה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים