פורסם 2005 במרץ 320 שנים מחבר יש לי עוד כמה שאלות: אם אני אחבר שני לדים כחולים, וביניהם לד סגול, זה יראה יפה?כשאני מלחים לדים, הם נורא מתחממים... זה לא פוגע בהם? ואיך אפשר למנוע את זה?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר כן... יש לי מלחם ישן שעובד על איזה 80W (או משהו בסביבה... לא מהמלחמים הפשוטים של ה25W...) וכשהלחמתי את הלדים, הם ממש התחממו, הם הגיעו לטמפ' כזו גבוהה שלא יכולתי לגעת בהם... (להליחם אני יודע, והשתדלתי לגעת כמה שפחות עם המלחם בלד עצמו, השתדלתי "לטפטף" את הבדיל על החיבור...)
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מה אני אגיד לך...כנראה שאתה בכל זאת נוגע יותר מדי בלדים עם המלחם.תנסה אולי לחמם קצת את האזור ואז לדחוף את הבדיל, ולנסות להוציא משם את המלחם כמה שיותר מהר...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אצלי יש משהו בסגנון האבל עם לדים ub אדומים קטנים מהרגיל הם מולחמים ישירות על החוט והלד עצמו בתוך הבסיס של הרמקול (יעני התיבה) ורואים אותו דרך הרשת שמעל הרמקול עצמו לפי המוזיקה כמובן שהלד עצמו נדלק רק בווליום גבוה יחסית
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר מה אני אגיד לך...כנראה שאתה בכל זאת נוגע יותר מדי בלדים עם המלחם.תנסה אולי לחמם קצת את האזור ואז לדחוף את הבדיל, ולנסות להוציא משם את המלחם כמה שיותר מהר...לא... זה לא הולך... יכול לקרות משהו ללד אם אני אעטוף אותו במטלית לחה?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים לא, רק תזהר שאם המים נוגעים ברגליים של הלד, והם יהיו רטובים ואחר כך תחבר אותם למקור חשמל, זה לא יהיה טוב דרך אגב יש לך אייסי או מסנג'ר? אני צריך לדבר איתך בקשר לעיר המחורבנת שלנו
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר מה פלייר יעזור? אני מפחד שהלד ישרף, לא הידיים... הידיים יחלימו, להשיג לדים, זה הבעייה וכמה כוח כבר צריך להשקיע כדי להחזיק לד? מה אתה חושב שאני אחזיק אותו במלחציים אלקטרוניים ואכוון אותם ל2 טון או משהו כזה ;D
פורסם 2005 במרץ 920 שנים נראה לך שמטלית לחה תעזור כי אם הלד מתחמם בצורה כזאת שנשרפות לך האצבעות אז הוא יחמם גם את המטלית והמטלית לא תקרר אותו!!! אולי תשים סמרטוט במקפיא כדי שהקירור ישפיע ותשתמש בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.