פורסם 2002 ביולי 323 שנים שלוםיש לי מארז וכל מה שאני יודע הוא שהוא בצבע לבן.איך אני יודע אם הוא מיני , מידי או טאוור או פול טאוור.כל מה שאני יודע שההבדל בין 4 סוגי המארזים האלו הוא הגודל , האם עלי למדוד את הגודל של המארז? או שעלי לספור את מספר המקומות לכוננים? ומה זאת אומרת כונן 5 נקודה מספר כלשהו אינץ'?ומה ההבדל בין AX לAXT (משהו כזה , אני מצטער אם אלו לא בדיוק האותיות הנכונות)תודה
פורסם 2002 ביולי 323 שנים המקומות לסידי זה נקרא 5.25 אינצ'אתה בטוח שיש לך 2? זה נורא קצת... כנראה המארז שלך מיני או מידי
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר הוא באמת לא כל כך גדוליש בו שני מקומות ל5.25 ועוד אחד לפלופיכתוב עליו NEC , אבל היא לא מייצרת מארזים , נכון?
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אני עדיין לא מבין למה זה משנה איך קוראים למארז. למי אכפת אם הוא נקרא מידי טאואר או פול טאואר או פשוט טאואר לבד??לפני שקונים מארז מסתכלים עליו או על התמונות שלו. הרי אם יגידו לך "מארז מידי טאואר", איך תידע אם יש בו שניים או שלושה או ארבעה מקומות לסידירום???
פורסם 2002 ביולי 323 שנים הרי אם יגידו לך "מארז מידי טאואר", איך תידע אם יש בו שניים או שלושה או ארבעה מקומות לסידירום???בד"כ קובעים את גודל המארז לפי מספר מקומות לסידירום, לכוננים הקשיחים ולפלופי.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר אוקי , אז יש לי שני מקומות לכונונים 5.25 , אחד לפלופי , והארד דיסק שלי מחובר למעלה , כאילו לפלופיאז מה יש לי?תודה
פורסם 2002 ביולי 523 שנים אוקי , אז יש לי שני מקומות לכונונים 5.25 , אחד לפלופי , והארד דיסק שלי מחובר למעלה , כאילו לפלופיאז מה יש לי?מניטורה?
פורסם 2002 ביולי 523 שנים זה יכול להיות גם מארז מידי כי כל החברות הגדולות כדוגמת פאקרד בל קומפאק nec וכו" נותנות מארזים עם שני מקומות של 5.25 ועוד אחד פלופי
פורסם 2002 ביולי 523 שנים לא קניתי אותו דרך DELL או כל החברות האלו , רק המארז , העכבר והמקלדת היו של NEC , כל השאר קניתי בחלקים.אז הוא מיני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.