עבור לתוכן

כמה שאלות על מקצועות באוניבסיטה ופיזיקה

Featured Replies

פורסם

1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות?

2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה?

3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל.

4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה?

5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו?

שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

1) בעיקרון כל ההנדסות מצריכות ללמוד פיזיקה ברמה של 4-5 יחל, ואם לא אז לעשות השלמה, בטכניון שבחיפה לא משנה מה אתה רוצה ללמוד תנאי קבלה הכרחי הוא פיזיקה (רק בטכניון זה להכל!!)

2) בכל הנדסה שהיא ממשיכים ללמוד פיזיקה, כי כדי להיות מהנדס צריך לדעת פיזיקה ברמה גבוהה (פיזיקה היא אבן הראשה של תואר המהנדס!)

3)יש המון סוגי הנדסות והן : כימיה, חומרים, חשמל, אווירונאטיקה, תעשיה וניהול, ביוטכנולוגית, מכונות, הנדסה גאדטית, הנדסה חקלאית ואולי עוד כמה שאני לא חושב עליהן עכשיו, כנס לאתר של הטכניון ושם אמורות להיות כל ההנדסות שקיימות בארץ.

4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה, ובשנתיים הראשונות לתואר שאז לומדים בסיס לומדים פיזיקה ברמה כלשהי, לא גבוהה כמו של הנדסה כמובן, אבל עדיין לומדים וצריך פיזיקה (בדוק לטכניון, לגבי השאר אני לא בטוח)

5) אם תנאי קבלה הכרחי הוא בגרות בפיזיקה ברמה של 4-5 יחל או מכינה של פיזיקה אז משום מה זה לא סתם... כלומר בתואר אתה תצטרך את הבסיס הזה בפיזיקה .. ולכן אם תנאי קבלה הכרחי הוא פיזיקה אז בתואר דיי בטוח (99.9%) שתלמד פיזיקה ברמה כזאת או אחרת.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים