פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות.המנועים הם באדיבות פראש.מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף.המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים.בקיצור כנסו ותראובנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענעעם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שליhttp://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים רעיון נחמד למרות שרוב אתרי החדשות מספקים את הסחורה לבד.אם אתה רוצה לשפר משהו אז ככה,שהכותרות ירוצו טיפה לאט יותר ותהיה אפשרות לעצור אותם במעבר עכבר או משהו כזהבמקום לציין כל פעם מהיכן הידיעה לקוחה, למה שלא תיצור חלון כזה לכל אתר וזהו?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים רעיון נחמד,רק נראה לי שיש פה עניין של זכויות יוצרים....בגל מקרה, חלוקה של אקטואליה, ספורט וכו תועיל טיפה.בכל מקרה סחטין על היצירתיות, ואם זה יתפוס זה יכול להיות נחמד מאוד (כמובן יש מה לשפר לפני)
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר בקשר לזכויות יוצרים אני חושב שיש אישורכי המנועים שעומדים כרגע האתר הם באדיבות פראש שקיבל זכויות.אני יוסיף עוד מעט גם חלונות שמראים ערוצי טלויזייה שונים (ערוצי חדשות כמובן)אבל אני לא מכיר הרבה אתרי חדשותאז תעזרו לי פה חברה....תגידו לי אתרי חדשות למניהם או איפה אפשר להשיג סקריפטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.