עבור לתוכן

פרויקט הקירור מים home made שלי(עידכון עמוד 7 שלבי סיום)

Featured Replies

פורסם

הTEC צורך כ6A מה12V

72W

• תגובות 80
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מסוכן כל הקטע הזה דליפות ודברים כאלה ...?

עזבו דליפות נגיד ופתאום זה מפסיק לעבוד ואתה לא שם לב...

??

פורסם

לא מסוכן כל הקטע הזה דליפות ודברים כאלה ...?

עזבו דליפות נגיד ופתאום זה מפסיק לעבוד ואתה לא שם לב...

??

במערכות חדישות קנויות משולבים מנגונוני אל כשל, במקרה של בעיה המערכת מכבה את המחשב, מפעילה אזעקה וכו'...

פורסם

תודה על ההסבר המדויק :xyxthumbs:

מה שרשום אל הקופסה זה 1.5 מטר.. עכשיו השאלה זה טוב?

זה טוב לבלוקים של סויפטק כי על פי מה שאני יודע הם לא מתנגדים הרבה למים (בניגוד ל DD ...) ...

מה שאני מוצא בנתיים במחשב שלי זה רק את התמונה של הבלוק לא מחובר לכרטיס...(אני אוכל לצלם רק בסוף שבוע כי המצלמה שלי לא אצלי)

גם טוב בתור התחלה .... :D

arnoNz - לפני שאתה מחבר את המע' לחלקים במחשב אתהמודד אורכים של הצנרת שאתה צריך בין כול חלק וחלק ואז מחבר את הכול ומבצע למשך יום יומיים בדיקת דליפות .....

פורסם

דבר קטן לא ברור לי

אפשר לקרר גם את הכרטיס מסך עם אותה מערכת לא נשמע לי הגינוי כי נגיד והקירור של הכרטיס מסך בא ליפני המעבד אז המים החמים יצאו מהכרטיס מסך ויעברו למעבד הדרך היחידה שנשמעת לי הגיוני בערך זה לפצל בשלב מסויים ל 2 צינורות ואז לחזור לצינור אחד ...

?????????

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון arnoNz כאשר יש כשל מערכתי ונגיד המשאבה לא עובדת אז ניתן לכוון בביוס כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסויימת המחשב ניכבה וכך אתה מציל את המערכת ואין מימה לפחד....

דבר שני אני לא מבין למה זה לא נישמע לך הגיוני המים במערכת עוברים במהירות מדהימה וכאשר נגיד המערכת מחוברת מהכרטיס מסך למעבד אז כאשר המים עוברים מהכרטיס מסך למעבד הם מיתחממים ממש קצת...

פורסם

שאלה כללית, הפלייטר לא יכול ליצור עיבוי? הכוונה היא, במידה ויש לי פלייטר, אני צריך להשתמש גם בספוגים אוטומים וכל הבלאגאן של קירור גז?

פורסם
  • מחבר

הפלטייר יכול ליצור עיבוי ובמיוחד שהכרטיס במנוחה ולכן בשביל זה משתמשים בספוג מאחורי הכרטיס לא משהו רציני כמו בקירור גז

פורסם

דבר ראשון arnoNz כאשר יש כשל מערכתי ונגיד המשאבה לא עובדת אז ניתן לכוון בביוס כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסויימת המחשב ניכבה וכך אתה מציל את המערכת ואין מימה לפחד....

דבר שני אני לא מבין למה זה לא נישמע לך הגיוני המים במערכת עוברים במהירות מדהימה וכאשר נגיד המערכת מחוברת מהכרטיס מסך למעבד אז כאשר המים עוברים מהכרטיס מסך למעבד הם מיתחממים ממש קצת...

טובבבב....

הבנתי

פורסם
  • מחבר

בבקשה הנה התמונות של הבלוק לכרטיס מסך...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תמונה ראשונה של הקופסה שהכנתי מקווה שיצא טוב :-\

פורסם

וואה אהבתי את הקופסה !

הולך להיות פצצה !

פורסם

פשש יפה ! :)

כמה עלה לך הבלוק למעבד והבלוק לכרטיס מסך ?

והפלטייר בא עם הבלוק ? כאילו הוא מחובר אליו כחלק ממנו?

מחכה לעידכונים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Red-AnGel הבלוק למעבד עלה 50 דולר והבלוק לכרטיס מסך עם אני לא טועה עלה לי 60 דולר

הפלטייר אכן בא עם הבלוק והוא מחובר לבלוק כחלק מימנו..

מחכה גם לעידכונים מהפרויקט שלך :xyxthumbs:

עידכון נוסף:

כרגע סיימתי את הקופסה צריך רק לנקות אותה ועוד כמה שינוים קטנים

פורסם

ואוו יצא ממש יפה

בערך מה הייתה ההשקעה הכללית ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים