פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים סליחה על הבורות, אבל מישהו יכול להסביר לי איך זה פחות מטמפרטורת החדר?זה קירור מים, לא אוויר.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אבל זה רדיאטור!אין שם מדחס או משהו...עדיין זה לא הסבר לירידה מתחת לטמפרטורת החדר
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים כמו שאמרתי לכרטיס מסך יש פלטייר... פלטייר זה החתיכת קרמיקה הזאת שבצד אחד חמה ובצד השני קרה? בדיוק חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי את הפלטות לבד כמו שהיה פעם. יש לך אולי לינק להביא לי שמוכרים בו רק את הפלטייר בלי כל הסינקים
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר אבל זה רדיאטור!אין שם מדחס או משהו...עדיין זה לא הסבר לירידה מתחת לטמפרטורת החדריש ירידה מיתחת לטמפרטורת החדר מכייוון שזה קירור פלטייר(טרמו-אלקטרי) צד אחד חם מאוד וצד אחד קר מאוד.http://www.swiftnets.com/products/mcw50-T.asp
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים סחטין ! מה העלות המשוערת של המערכת ? אני חושב להשקיע גם במערכת קירור מים פשוט כתחביב, זה לא משהו משתלם אבל זה נראה כיף לאללה.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים זה מוצר בן זונהגם מחיר טובהבעיה היחידה שצריכים ספק חזק אחושרמוטהלי יש 410 של TT ובכלל גם 6600GT שצורך 300 וואט ככה שאין שום סיקוי שבעולם שהספק שלי יוכל לסחוב כזה דבר.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר לא צריך ספק כל כך חזק, לי יש ספק 460 וואט וזה מחזיק את כל המערכת בOC
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים כמה Hmax יש למשאבה הזאתי ומה המחיר שלה ?היא טבולה ?עריכה : אפשר תמונה של המשאבה ועוד אחת של הבלוקים מורכבים ?
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מזה Hmax ?המחיר שלה הוא 110 שקל היא טבולה שקטה והגודל שלה הוא 7ס"מ אורך6 ס"מ גובהועומק 4.5 ס"מתמונה של המשאבה אני יבא בהיזדמנות פשוט היא טבולה בתוך המערכת וזה דיי בעיה להוציא אותהובנתיים אני מצאתי רק תמונה של הבלוק למעבד מחר אני יצלם את הכרטיס יש שאלות נוספות? אני אשמח לענות...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים אחלה תודה !Hmax זה הגובה הכי גבוה שהמשאבה יכולה לדחוף מים לגובה בצינור בקוטר "1 וזה מעיד על הלחץ שלה וזה עוזר להו להחליט האם משאבה תהיה טובה לבלוקים עם התנגדות גבוהה לזרם או לחילופין למע' עם צנרת ארוכה שמשתרכת לגובה .... ( בעברית קוראים לזה גובה ראש ...)משאבה קטנטונת ..
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר תודה על ההסבר המדויק מה שרשום אל הקופסה זה 1.5 מטר.. עכשיו השאלה זה טוב?
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים אתה יכול לשים תמונה של הכרטיס מסך עם הקירור שלו?ואת הפלטיאר פשוט חיברת לספק? כי ממה שהבנתי זה דיי זולל חשמל
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר מה שאני מוצא בנתיים במחשב שלי זה רק את התמונה של הבלוק לא מחובר לכרטיס...(אני אוכל לצלם רק בסוף שבוע כי המצלמה שלי לא אצלי)ואת הפלטיאר פשוט מחברים לספק, צריך ספק חזק אבל אם יש ספק חזק זה בסדר זה יחזיק את כל המערכת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.