עבור לתוכן

רוצה לקנות נגן MP3 - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות...

אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון.

אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו.

אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל):

1. IPOD MINI

2. IRIVER H10

3.ARCHOS GMINI 400

הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו?

יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

פורסם

אחד למה להחביא ??

אתה מפחד מימשו ?? חחחח

שתים אם אתה רוצה נגן קטן וטוב H10 והמיני החדש די מיתחרים לדעתי H10 יש לו יותר פיצטרים

פורסם

כדאי לשקול גם RIO CARBON (הנגן הכי זול מכולם), או גם את ה CREATIVE ZEN MICRO. ה GMINI 400 נראה לי יותר בגודל של IPOD רגיל ולא MINI IPOD.... בדקת מחירים ? ה H10 הוא הכי יקר נראה לי..

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה נגן אז אני קונה אותו בגרמניה, אתם חושבים שאפשר למצוא שמה מחירים טובים או שזה יכול להגיע למחירים אפילו יותר יקרים מבארץ?

בקשר ל"להחביא אותו" אני לא רוצה נגן שאני כל הזמן ידאג מה קורה לו...

אני חשבתי גם על הריו קרבון אבל לדעתי הוא דיי מכוער וגם יש לו מעט מידי תכונות...

יש הבדל רציני בגודל בין הIPOD לIPOD MINI או לIRIVER H320 והH10?

חשבתי גם על המיקרו, הוא דיי זול, אבל הרבה תכונות...

ועוש שאלה בקשר לכל הנגנים:

את כולם אפשר לחבר להמחשב ואז הוא מזהה אותם כדיסק וקשיח ופשוט גוררים אליו קבצים? כי לבן דוד שלי יש ARCHOS ואצלו זה ככה...

ועוד שאלה בקשר לH10:

יש לו USB OTG כמו אצלך אחיו הגדול הH320?

פורסם

ל H10 אין (למיטב ידעתי), ויש לו עדיין כמה חבלי לידה, חלק מהמכשירים עושים בעיות לאנשים ועדיין לא הצליחו לפתור את כולם. ל RIO CARBON יש את הכי הרבה אפשרויות מבחינת DISK ON KEY, הוא עובד כזה לכל דבר, וגם ניתן להעתיק שירים והוא מזהה אותם לבד (SELF DATABASING). ל IPOD אפשר להשתמש כדיסק, אבל צריך תוכנה בשביל השירים). ל ZEN MICRO אם רוצים את זה, צריך לפצל את הדיסק לשתי חלקים, אחד DISK ON KEY ואחד לשירים.

כן, הנגנים הקטנים הרבה יותר קטנים.. בדפי המוצר שלהם תוכל לראות את הגדלים עצמם, ויש ביקורות שמראים אותם אחד לי השני. ה RIO CARBON דווקא די יפה ויש לו מבט שונה יחסית לאחרים (יתכן שזה מה שאתה לא אוהב). יש לו די הרבה תכונות יחסית ל IPOD MINI (תלוי מה אתה מחפש)...

פורסם

המחירים בגרמניה הם בין הזולים באירופה אני מאמין. לי הולכים להביא את הH320 משם עוד בערך חודש, זה יעלה בסביבות 1700 (במקום 2400 בארץ).

פורסם

^^^^

ומצד שני אם אתה קונה אייפוד בגרמניה זה יוצא יותר יקר....כי המחיר לא משתנה וזה ביורו...

אז מיני G2 שעולה 250$ בארה"ב עולה 250 יורו בגרמניה.....

אבל זה לא כל כך נורא....

איתן

פורסם

זה הנגן הקטן הכי טוב בשוק הוא מנגן סרטים יש לו יכולת התחברות לטלוויזיה ,20 ג'יגה ,מסך ציבעוני , משחקים ,פשוט נגן מדהים אני הולך להביא אותו.

אלה:

IPOD MINI

IRIVER H10

לא מתקרבים אליו אתה בכלל לא יכול להשוות אותם אליו הוא מלא פונקציות פשוט מדהים תביא אותו!!!

ARCHOS GMINI 400

בלי לחשוב פעמיים...ודרך אגב הוא קטן כמו אייפוד שזה תענוג.

פורסם

דבר ראשון כמובן שבקניה בחו"ל אין לך אחריות בארץ...

דבר שני ה GMINI 400 זה טוב אם זה מה שאתה מחפש, אבל כותב הידיעה נראה כמחפש נגן קטן.. GMINI 400 הוא בגודל של IPOD רגיל ולא קטן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים