עבור לתוכן

רכישת אוזניות טובות לנגן IPOD-בסביבות ה 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים.

יש לי נגן IPOD, אני מודע לכך שהמגבר שלו חזק וכל עוד אני משתמש באוזניות שבאות עם המכשיר אני לא יכול להנות ולהפיק את המיטב מהמכשיר.

לכן החלטתיל להקצות סכום של 300 ש"ח (אפשר לחרוג) בשביל אוזניות טובות ואיכותיות שישמשו אותי ליום יום.

השימוש העיקרי שלי הוא בתזוזה (הליכה, אוטובוס וכו) לכן האוזניות צריכות להיות אטומות, לא גדולות במיוחד (כמה שיותר קטנות) וקומפקטיות.

פורסם

סתם ביזבוז כסף.

אוזניות בסכום הזה לא יהיו טובות יותר מהאוזניות המקוריות שמגיעות עם האייפוד, שהן מצויינות (יחסית, כמובן).

פורסם

אלה יהיו אוזניות אטומות וקטנות והיו טובות בשבילך

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1065&aff=zap

תסנה להשיג אותם בצבע הלבן שיתאים לאייפוד

ממליץ בחום אני משתמש בהן אצלי

פורסם

זה לא ישנה את העובדה שמדובר ב.....

סתם ביזבוז כסף.

אוזניות בסכום הזה לא יהיו טובות יותר מהאוזניות המקוריות שמגיעות עם האייפוד, שהן מצויינות (יחסית, כמובן).

פורסם
  • מחבר

חזרנו לנקודת ההתחלה...אחלה אוזניות אבל לא שוות (דווקא חשבתי עליהם אבל הגעתי למסקנה שאתם הגעתם אליה)

יש עוד המלצות/עצות לרכישת אוזניות?

פורסם

על פי מה אתם קובעים שהאוזניות האלו לא יהיו טובות יותר קודם כל האוזניות האלו סגורות ואלו של האיפוד פתוחות ואני הבנתי שאחת מדרישותיך היא אוזניה סגורה כמובן שאם תתפשר על אוזניה פתוחה תקבל אוזניות יותר איכותיות מבחינת הסאונד אבל שוב גם האוזניות שהוצעו לך אני די בטוח שיהיו יותר טובות מאלו שאתה מקבל עם האיפוד

פורסם

ואתה אומר את זה על סמך ניסיון ושימוש בשתי האוזניות הנ"ל, או סתם על סמך "תחושת בטן" ? ::)

פורסם

תוסיף עוד כ 150 שקל וקח את ה grado SR60

פורסם

הוא ביקש קטנות :s05:

פורסם

עם האוזניות של האיפוד אין לי ניסיון אבל אני מוכן להעמיד למבחן את האוזניות שלי mdr-ex81 שדי דומות מבחינת הצליל ל51 מול האוזניות של האיפוד

מתן אם תרצה אני מוכן להיפגש איתך בתנאי שאתה לא גר רחוק מדי ולתת לך לשמוע ולחוש בקיומו או אי קיומו של הבדל בין שתי האזניות

פורסם

לא אמרתי שלא קיים הבדל (אם כי "הבדל" זה דבר סובייקטיבי. בן אדם אחד יכול לאהוב את אותו הבדל, בעוד השני יכול לשנוא אותו), אמרתי שאין שום טעם בהוצאה של סכום כזה, על מנת לבצע שינוי כזה, שלא יהיה משמעותי (ואולי אפילו יהיה לרעה).

אם התקציב היה גבוה יותר, והיתה אפשרות לאוזניות גדולות ולא רק אוזניות in-ear, היה על מה לדבר...

פורסם
  • מחבר

אם לא הסברתי את עצמי טוב, אז אני מחפש אוזניות קשת (או איך שקוראים להם)..לא IN-EAR ..כי כאלה אני כבר יודע על הסוני 71

תודה מראש מתן

פורסם

יש את האוזניות הללו Sennheiser PXC250 יש אותן לחבר שלי והוא נשמע מרוצה מהן אבל תחכה לתגובות נוספות על האוזניות הללו כי אין לי ניסיון אישי איתן כך שאני לא יכול להמליץ לך בודאות עליהן

פורסם
  • מחבר

הדגם שהזכרת יקר מאוד ואני חושש שהוא לא עומד בתקציב..מה דעתכם על סדרת הPX של Sennheise

או יותר נכון PX100 וPX200..התגובות שקראתי באינטרנט על ה100 מעידות על כך שאלה אוזניות טובות, נוחות ואמינות וה200 שהוא הדגם הסגור לוקה באי נוחות והיו תלונות על בעיות עם הבאסים..

מה יותר כדאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים