עבור לתוכן

mini iPod 6gb במחיר סביר

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן mp3 שיעמוד בדרישותיי, וגם לא יחרוג מגבולות התקציב שלי.

חשבתי שמצאתי ישועה כשקראתי באתר של Apple על ה- iPod mini החדש בנפח 6 ג'יגה. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בארץ מקום שמוכר את הנגן הנ"ל במחיר סביר.

ipod mini בנפח של 6 ג'יגה עולה בארה"ב 249 דולר, אך המחיר בטח יעלה בעקבות דמי משלוח ומסים.

אני פתוח לתגובות והצעות, אולי אתם מכירים נגן אחר בעל נפח דומה שלא עולה הרבה, ואולי אתם מכירים חנות או אתר שמוכרים את הנגן במחיר טוב.

אני צריך נגן mp3 איכותי, בעל נפח בין 4 ל 6 ג'יגה, ממשק נוח וידידותי ובמחיר הלא עולה על 1100 ש"ח.

תודה מראש,

-Raynor

פורסם

אין סיכוי למצוא נגן כזה במחיר כזה דבר ראשון. דבר שני, הנגן הכי זול שניתן למצוא אותו בארץ שעונה על הדרישות הוא RIO CARBON שעולה 1200 ש"ח ב WALLASHOPS ו/או חנויות אחרות. תעשה חיפוש או שתקרא פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108970.0 אולי הממשק לא נוח כמו ה IPOD MINI אבל הוא בהחלט די פשוט. לגבי ה IPOD MINI עד שהדגם של ה 6GB יגיע אל מחוץ גבולות ארה"ב יעברו כמה שבועות טובים... ה 4GB ירד ל 200$ דבר שיכול אולי יותר להתאים לתקציב שלך, אבל עד שהמחירים שלו ירדו מחוץ לארה"ב זה שוב, יקח זמן... אני מצפה שהאתרים הראשונים בארץ שיהיו להם את המכשיר הזה (ייבוא אישי מחו"ל), הם PDASTORE או BUY4LESS או YEDA (היבואנים הרשמיים). אם אתה רוצה להזמין מחו"ל אפשר להשתמש בשירות כמו MUSTOP אבל כמובן שזה עולה יותר כסף (על נגן של 250$ שילמתי 70$ תוספת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים