עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לחבר מאוורר ישן סטוק של הכרטיס שלי של ASUS לחיבור מולקס רגיל (תסתכלו תמונות) מישה יכול להסביר איך???

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תגזור את החיבור של המאורר תחבר אדום לאדום ושחור לשחור..

את הכבל הצהוב אתה יכול לגזור לגמרי ולזרוק.

פורסם

אתה פשוט חותך את החוטים עם קאטר ואז מלחים את השחור לשאחצ השחורים במולקס הזכר שיש לך שם בתמונה האחרונה.

את אחד מני החוטים האחרים את המלחים לצהוב שבומלקס של הספק.. אבל אני לא יודע בדיוק איזה מהם כי אני לא יודע את הסידור של ASUS....

תנסה קודם עם הצהוב לצהוב ושחור לשחור אם לא עובד אז תנסה את האדום לצהוב ושחור לשחור....

פורסם

חברים שרפתם לו את המאוורר

אסוס משתמשים ב5V

פורסם

שוב, כמו בת'רד הקודם, אתה *קצת* מגזים...

אולי תקרא את התגובות לפני שאתה מגיב בת'רד?

תגזור את החיבור של המאורר תחבר אדום לאדום ושחור לשחור..

את הכבל הצהוב אתה יכול לגזור לגמרי ולזרוק.

זה יתן למאוורר 5V...

E-T, אתה יודע, גם אנשים אחרים מבינים קצת בחשמל...

פורסם

מממ... דווקא הכבל האמצעי במחברי 3 פינים (אלא אם כן ASUS שינו את הלייאאוט - ולא נראה לי...) הוא ה-positive lead. ככה שאי אפשר סתם לגזור את הצהוב ולזרוק אותו...

קצת לעשות סדר - את הכבל השחור במחבר של המאוורר אתה מחבר לכבל שחור במחבר המולקס. את הכבל הצהוב במחבר של המאוורר אתה מחבר לכבל האדום במחבר המולקס (או אם ורק אם מדובר במאוורר 12V אז לכבל הצהוב במולקס...). הכבל האדום במחבר של המאוורר הוא מחבר sense, שמעביר מידע על מהירות סיבוב המאוורר.

חברים שרפתם לו את המאוורר

אסוס משתמשים ב5V

- כפי שאמר מתן, ושוב בהקשר לת'ראד הקודם, בוא נרגע עם ההיסטריה... ::)

- פותח הת'ראד, אבקשך לערוך את כותרת הת'ראד ע"מ שלא אאלץ למחוק את הת'ראד, למה להתעצל? כ"כ מסובך להחליף "..." ב-"מאוורר". אף אחד לא צריך לנחש בחיבור של מה אתה מעוניין בעזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים