פורסם 2002 ביולי 323 שנים תהיתי עם כדאי לי לקנות מעבד AthlonMP 1ghz.האם הוא יכול לפעול לבד בלי מעבד נוסף ? (קראתי איפהשהו שלא..)מה המהירות שלו ביחס לפנטיום 3 1 גיגההרץ ?
פורסם 2002 ביולי 323 שנים הוא לא עובד לבדאין לך מה לקנות אותו למחשב ביתי, זה רק לשרתים (אני מקווה שאתה יודע את זה)
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר אתה יודע בוודאות שהוא לא עובד לבד ?מאיפה ?הרעיון הוא לא לקנות חדש.. כי חדש כזה כבר לא מוכרים
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אין ATHLON MP במהירות של 1GHz. המינימום זה (לפחות לפי מה שאני ראיתי) 1800+, זאת אומרת 1.53GHz.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים השאלה הכי חשובה היא למה מישהו ירצה MP בודד? היתרון המרכזי שלו הוא היכולת לעבוד בשיתוף עם מעבד נוסף...למה לשלם הרבה יותר על מעבד שלא ינוצל כראוי?
פורסם 2002 ביולי 323 שנים השאלה הכי חשובה היא למה מישהו ירצה MP בודד? היתרון המרכזי שלו הוא היכולת לעבוד בשיתוף עם מעבד נוסף...למה לשלם הרבה יותר על מעבד שלא ינוצל כראוי?הוא כבר לא עולה הרבה יותר. והתשובה היא שהוא המעבד היחיד מבוסס ליבת הפלומינו שעובד ב 1Ghz. אבל זה רק ניחוש.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מכפלה פתוחה? (ברובם) אפשרות שדרוג עתידית? (במידה ותמצא עוד אחד עם אותו סטאפינג).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.