פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים שלום לכולם .אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי.ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שליLogitech Z640Creative Inspire 5200Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אני הייתי בתקציב הזה קונה את הZ640, ואם יש לך להוסיף קצת אז יש את הX530.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים הכי טוב זה כמובן ללכת ולשמוע אותם, מכיוון שאלו רמקוליים תקציבים.. אם יש לך קצת כסף להוסיף (עוד 100-200 ש"ח), יש דגמים יותר טובים לכל אחד מאלו.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר ראיתי ביקורות בערך על כולם וגם על Logitech X-530ראיתי שההבדל העיקרי ביניהם ש שלרמקולים של Yamaha יש מקודדים מובניםDolby Digital ,Dts,Pro-Logic שלרמקולים האחרים פשוט אין...זה כזה משנה? מזה עוזר? כל הביקורות שקראתי סיווגו את כל הרמקולים הנל כבחירה מצוינת
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים ראיתי ביקורות בערך על כולם וגם על Logitech X-530ראיתי שההבדל העיקרי ביניהם ש שלרמקולים של Yamaha יש מקודדים מובניםDolby Digital ,Dts,Pro-Logic שלרמקולים האחרים פשוט אין...זה כזה משנה? מזה עוזר? כל הביקורות שקראתי סיווגו את כל הרמקולים הנל כבחירה מצוינתזה אומר שבמידה ויש לך סרט או הופעה שקודדה כ 5.1 דולבי דיגיטל או פרולוגיק ,המערכת שלך תתמוך באפשרות הזאת ,וגם יש לה כניסות דיגיטליות ,מה שאין ברוב המערכות בתקציב הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.