עבור לתוכן

תעודות זהות מחר וצו ראשון יום שני.

Featured Replies

פורסם

אבדה לי התעודת זהות ואני צריך להוציא תעודת זהות חדשה לצו הראשון שיהיה לי ום שני

75 שקל . צריך להביא משהו מיוחד או לעשות משהו מיוחד כדי להוציא תעודת זהות פעם נוספת ?

ונגיד בצו הראשון לא הבאתי תעודת זהות אני אוכל להיכנס עם התעודת זהות של אבא שלי שיש שם גם תעודת זהות שלי

פורסם

אבדה לי התעודת זהות ואני צריך להוציא תעודת זהות חדשה לצו הראשון שיהיה לי ום שני

75 שקל . צריך להביא משהו מיוחד או לעשות משהו מיוחד כדי להוציא תעודת זהות פעם נוספת ?

ונגיד בצו הראשון לא הבאתי תעודת זהות אני אוכל להיכנס עם התעודת זהות של אבא שלי שיש שם גם תעודת זהות שלי

נדמה לי שזה 75 שקלים רק לתעודה ועוד 75 לספח.

אני לא חושב שצריך משהו מיוחד, תביא איתך ליתר ביטחון דרכון אם יש לך וגם את תעודת הזהות של אבא שלך.

(אתה צריך להביא גם תמונת פספורט לא?)

לגבי הצו ראשון היתי אומר לך שאין בעיה אבל החיילות המפגרות שם עוד עלולות לאבד את הצפון ולשלוח אותך הביתה או משהו.. :s07:

פורסם

לצו הראשון אתה אתה צריך תעודה מזהה כלשהי. פעם כשהלכתי ועדיין לא הייתה לי תעודה, כי בזמן הזה הייתה שביתה ממש גדולה

(כשהנמלים גם לא עבדו, ולא בגיע חומרה לארץ :'( הייתה זו תקופה קשה) בכל מקרה, לא קבלתי אז תעודת זיהות. אז באתי לשם

עם "כרטיס חכם" של הביתספר, שזה גם כרטיס תושב שהיה שם את הפנים והשם שלימודפסים עליו.

בשביל להכנס אתה צריך משהו מזהה, אז או שזה יהיה דרכון, או תעודה מהביתספר או משהו אחר, עם הפנים שלך עליו. כי יש שם שומר

רוסי חביב(ולא חיילת) שלא יביא לך להכנס בלי הטופס + תעודה מזהה כלשהי

פורסם
  • מחבר

אז אם אתה אומר שבצו ראשון אני לא חייב תעודת זהות משלייי

אז אני לא ארלך מחר למשרד הפנים אני אקח תתעודת זהות של אבא שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים