עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב.

השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית.

עד 400 שקל .

פורסם

איזה סוג אוזניות אתה מחפש? פתוחות, סגורות, בתוך האוזן וכו'?

יד שנייה אפשרי?

מחו"ל?

Anatoli.

פורסם

שלום.

אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב.

השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית.

עד 400 שקל .

מצטרף לשאלה..

במקרה שלי לקנות בארץ, חדשות, ובתוך האוזן..

פורסם
  • מחבר

אני מעונין ליקנות בארץ

חדשות

ולא הבנתי מה הכוונה לסגורות /פתוחות בתוך האוז הוא בחוץ?

פורסם

בתוך האוזן הכוונה היא לאוזניוךת שנכנסות לתוך האוזן שלך, קטנות מאוד.

הפתוחות/סגורות נוגעות לאוזניות full-size (דיג'יי כמו שהרבה ישראלים אוהבים לקרוא להן). סגורות משמעו שהאוזניות יהיו אטומות, ופתוחות משעמו שהצד החיצוני שלהן יהיה םתוח בחלקו ויאפשר מעבר של צליל פנימה והחוצה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה

אני מיתכוון לאוזניות dj

יש לי אוזניות די טובות לדיסקמן אבל הם מיתלבשות על האוזן ולא אטומות

אני רוצה אוזניות אטומות למחשב.

פורסם

ישנן אוזניות סגורות-כאלו שאוטמות מפני רעשים חיצונים שהן גם נכנסות לתוך האוזן כגון:

sony mdr-ex81 sony mdr-ex71 sony mdr-ex51 shure e3c

ועוד רבבות של דגמים

פורסם

אם אתה הולך על הSHURE או סוג אוזניות כאלו אז הE2C נחשב יותר טוב מהE3C למרות ההבדל במחיר

לי היה את הE2C אבל ממש ממש לא הייתי מרוצה מבחינת נוחות אז מכרתי אותן.. אבל יש לי אוזן ממש קטנה אז זה לא היה נוח לאנשים עם אוזן יותר גדולה זה היה ממש נוח....

אם זה אוזניות מהסוג בתוך האוזן לך על אלו

Etymotic ER-6i

אבל אני לאדע מה המחיר בארץ (שים לב שזה הדגם עם i בסוף)

פורסם
  • מחבר

כול הדגמים שהראתם לי ניראים לי אוזניות למכשירי שמיעה נידיים.

אני רוצה משהו טוב למחשב (כי אני ואחי ביחד בחדר ואני לא יכול לישמוע חזק).

לדיסקמן יש לי את האוזיו האלה http://shopping.msn.com/search/detail.aspx?pcId=15848&prodId=2224442

ושאני לוחץ אותם יותר חזק לאוזן אז אני שומע משהו אחר לגמרי.

אז חשבתי שאני צריך אוזניות dj.

פורסם

אם אתה הולך על הSHURE או סוג אוזניות כאלו אז הE2C נחשב יותר טוב מהE3C למרות ההבדל במחיר

לי היה את הE2C אבל ממש ממש לא הייתי מרוצה מבחינת נוחות אז מכרתי אותן.. אבל יש לי אוזן ממש קטנה אז זה לא היה נוח לאנשים עם אוזן יותר גדולה זה היה ממש נוח....

Etymotic ER-6i

מאיפה ניתן לקנות את ה-Etymotic ER-6i???

פורסם

Etymotic ER-6i

להזכיר לך שה E2с עולות 100$, הE3c עולות 180$ וה etymotic er-6i עולות 130$? בזמן שהתקציב שלו עומד על 400 שקל שזה בקושי 90$ (ויש עוד מחיר על משלוח של בערך 30$ ועוד 17% מע"מ).

פורסם

את ה etymotic er-6i אפשר להשיג גם ב 100 דולר ומזמן ראיתי אותם גם ב 90 ומשהו דולר ומשלוח בדרך כלל עולה פחות מ 30 דולר לי לפני חודש בערך עלה משלוח מיפן 10 דולר

פורסם
  • מחבר

מה אתם עומרים על זה ?

פורסם

קנה Grado SR60. גראדו נחשבות לעדיפות על Sennheiser למוסיקה אלקטרונית. הSR60 נכנסות לתקציב שלך בלי בעיה, אני חושב.

הEtymotic, למרות שהן אוזניות נהדרות, יעצבנו אותך בשימוש כזה. זה לא כיף לאורך זמן (אם כי להאזנה ניידת, אין משהו שמתקרב אליהן).

בכלל, לדעתי תתרחק מאוזניות in-ear, אלא אם יש בעיה רצינית של רעש סביבתי (מישהו רואה לידך טלוויזיה, נגיד) ואז הEtymotic יתאימו.

כנ"ל לגבי אוזניות סגורות - לשימוש ביתי נורמלי, עדיף לבחור באוזניות פתוחות. גם הן לרוב יותר איכותיות, גם אתה לא צריך להוריד את האוזניות בכל פעם

שמישהו מנסה לדבר איתך, וגם בשימוש ממושך הן פחות מציקות לאוזן. אוזניות פתוחות טובות יהיו נוחות ומאווררות בהרבה.

בקיצור, אם אתה לא צריך אטימה, עדיף בלי.

היבואן של Grado הוא אייל פור, 02-6726965. בחור נחמד מאוד, והמחירים אצלו טובים לעומת חו"ל (מנסיון עם ציוד יקר בהרבה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים