עבור לתוכן

עזרה בהשלמתו של סליבינג עם קיט של Vantec

Featured Replies

פורסם

שלום

אני כרגע באמצע הרכבה של הקיט לספק שלי אבל אני תקוע, החיבורים של ה ATX (החיבור של ה 20 פינים) והחיבור של ה 3V (החיבור של ה 4 פינים - 2 צהוב - 2 שחור) אני לא מצליח לקפל להם את הצ'ופצ'יקים שלהם בשביל להוציא אותם מהתושבת שלהם, ניסיתי הכל, אפילו סיכות כלום לא עזר, המרווח קטן מאוד וצריך לדחוף לשם 2 סיכות ואין מספיק מקום (ניסיתי עם סיכות קטנות מאוד)

יש למישהו רעיון? או שהוא ניסה איכשהו והצליח?

תודה לעוזרים  :xyxthumbs:

נ.ב

עריכה:

נכון לעכשיו (2:30) החזרתי את הספק למחשב מבלי לשים את הסליבינג על החיבור של ה ATX, אני עדיין פתוח להצעות, מחר ננסה את מה שתציעו, תודה

פורסם

24פינים:

תקפל את המחזיק עצמו על הצד,

תקח את הכבל הכי עבה(הוא המתאים ביותר),

ולאט לאט תנסה להכניס אותו בלי לפכוע בסליב עצמו.

אצלי היה צריך לזה סבלנות לכן לא אני עשיתי את זה... :silly:

תביא תמונות בסוף...

נ.ב

איזה מארז יש לך?

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי אותך זה אומר בגדול להכניס את כל התושבת של ה 20 פינים (זה 20 - בחדשים יש 24) לתוך הסליב הכי גדול מבלי להוציא כבל כבל?

זה בלתי אפשרי אם לזה התכוונת, הסליב נפרם :/ ניסיתי את זה

ויש לי קומפיוקייס

פורסם

אם אינך מעוניין שנעל את הת'ראד, שנה את הכותרת לכזו שמהווה תמצות אינפורמטיבי של תוכנו...

לדוגמה - "מבקש עזרה בהשלמת בסליבינג עם קיט של Vantec" או כל כותרת אחרת שתתאים לשאלתך...

מה הקשר בין "כנסו בבקשה" לבין שאלתך? אתה חושב שכתבקש אז יעזרו לך? ::)

פורום זה אינו שוק - ולא יעזרו לצועק הכי חזק, "כנסו אחים", "!!!!!" או כל תוספת אחרת, כפי שמצויין בחוקי הפורום, רק תביא לנעילת הת'ראד.

זהו לא הת'ראד הראשון שלך, ואינך משתמש חדש. אין לי כל כוונה לחזור על עצמי בכל ת'ראד...

פורסם

פותח כאמור זה קרוב לבלתי אפשרי להוציא את זה, ראיתי באינטרנט מספר פינצטות שיכולות לעזור אבל הם עולות 20+ שקל.

אני גם נתקעתי עם הבעיה הזאת, אבל אני יכול להציע לך משהו שיעזור, תיקח מצית ושתרוף ממש טיפה את הקצוות של הסליב שכחת לATX, עכשיו תנסה להשחיל, זה יהיה קצת קשה אבל הסליב לא יתפרם כל כך מהר.

פורסם

אם אינך מעוניין שנעל את הת'ראד, שנה את הכותרת לכזו שמהווה תמצות אינפורמטיבי של תוכנו...

לדוגמה - "מבקש עזרה בהשלמת בסליבינג עם קיט של Vantec" או כל כותרת אחרת שתתאים לשאלתך...

מה הקשר בין "כנסו בבקשה" לבין שאלתך? אתה חושב שכתבקש אז יעזרו לך? ::)

פורום זה אינו שוק - ולא יעזרו לצועק הכי חזק, "כנסו אחים", "!!!!!" או כל תוספת אחרת, כפי שמצויין בחוקי הפורום, רק תביא לנעילת הת'ראד.

זהו לא הת'ראד הראשון שלך, ואינך משתמש חדש. אין לי כל כוונה לחזור על עצמי בכל ת'ראד...

ככה זה, יש פה משתמשים פושטקים בלי טיפת תרבות..

אני בדרך כלל לא נוהג לעזור לאנשים חסרי כבוד, אבל אני אחרוג ממנהגי ואצרף 2 תמונות שאולי יוכלו קצת לעזור לך בהבנת המצב.

אל תפחד להשתמש בכוח, אך עדיין בחוכמה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

VL ניסת פעם להסיר ATX?

זה הדבר הכי קשה בעולם, אין לי מושג איך אבנר עשה את זה ועוד עם סיכה כזאת עבה...אבל אני ניסתי שעות:\

פורסם

אז תקח מחט דקה דקה.. זה לא כזה סרט.

מה שמיאש זה שאתה צריך לקפל 40 פינים...

תהליך הקיפול עצמו לא כזה כזה מסובך.

פורסם

עשית את זה פעם??

אני ישבתי שעות עם עשרות מחטים בגדלים שונים ופשוט לא הצלחתי...

אני כל כמה ימים מנסה שוב:\ בסוף אני אתייאש אחתוך את החוטים ואז אלחים אותם שוב:\

פורסם

כן.

אולי בחלק מהספקים זה יותר קשה מבאחרים (אני בספק, כי בדרך כלל חיבורים אוניברסליים בנויים אותו דבר).

פורסם

קצת לא קשור אבל הסקרנות משגעת אותי, איך הHynix הצליחו להגיע מ133 ל200?

איזה חזק זה.

פורסם

אצלי הסליב לא נפרם...

צריך לזה סבלנות כמו שאמרתי.

אצלי רק ה3-4-5 סנטימטרים הראשונים נפרמו ואחרי זה גזרתי אותם.

תמיד שאתה עושה סליסינג תשים מראש לפני שאתה גוזר עוד 3-4 סנטימטרים

כדי שלא יהיו בעיות אחרי זה.

אני את שלי עשיתי בכלל בלי לגזור רק אחרי שהשלמתי את הכל גזרתי.

תנסה מה שאמרת תקפל אותו על הצד כך שיהיה עם החוטים.

כאילו חוט אח עבה.

פורסם
  • מחבר

קצת לא קשור אבל הסקרנות משגעת אותי, איך הHynix הצליחו להגיע מ133 ל200?

איזה חזק זה.

הם ידועים ביכולתם ל OC גבוה... הם מחזיקים 2-3-3-4 על 2.85V יותר מזה הלוח לא מאפשר :Q

וחזרה לנושא שלי.. אחרי 35 שעות בערך סיימתי את כל הסליבינג :Q ישבתי על החיבור של ה ATX 15 שעות בערך !!!

פורסם

תמונות?

פורסם

אוף!

גם אני לא מצליח להוריד את הכבל הזה! אני דוחף סיכה אבל היא פשוט לא מכופפת!

נראה לי שבסוף אני אמיס את החיבור או משהו ואחליף אותו באחד האחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים