עבור לתוכן

איך לשלוט על העוצמה של כל ערוץ ב5.1? + בעייה של רעשי רקע.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear).

התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה.

בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?

פורסם

לגבי הראשון, אתה צריך לנגן את הסרטים בנגן שנותן לך שליטה ב FILTERS השונים... ה WINDOWS MEDIA PLAYER לא נותן.. בכל נגן נורמלי אחר, אתה יכול ללכת ל FILTERS משם ל AC3FILTER ואז לשנות...

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בBSPlayer. בחרתי בפילטר בשביל AC3 בAC3Filter. עכשיו אני אמור לפתוח את המאפיינים של AC3Filter מהControl Panel? כי גם לא עושה רושם שזה משפיע.

פורסם

לא, אם אתה פותח את ה AC3FILTER מחוץ לסרט שכרגע מנגן, זה לא משנה כלום. יש אופציה להגיע למאפיינים של ה AC3FILTER שרץ כרגע על הסרט מתוך BSPLAYER, לא זוכר איך, תלחץ כפתור ימני על הסרט, אחד מהתפריטים אם אני זוכר מראה את כל ה FILTERS שרצים כרגע, תבחר את ה AC3FILTER וזה יכניס אותך למאפיינים.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהיה כתוב באתר של AC3Filter, אבל הם אמרו ללחוץ מאפיינים של קובץ, ואז ללכת לטאב השלישי שהוא Advanced - ואין לי כזה.

עצות?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ (עבר עמוד, אין תקנון לפורום ויש לי פרק חדש של Alias בHRHD...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים