פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים יש לי בקשר ללוח כמה שאלות,מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת?חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה?החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל?חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GBhttp://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.htmlאו A-DATA VITESTA DDR500שני הזכרונות עולים אותו דבר,השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות.יש תשובה ;D ?thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר כן גם אני חשבתי על זה, פשוט הבנתי שהG.SKILL הם אחלה למרות שהPC3200 הם לא TCCD אז חשבתי שיש מקום להשוואה
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים סבבה. זה זיכרון בשבילך? כי מה שיש לך במפרט טובים מאוד.. למה אתה צריך יותר מזה?נ.ב כרטיס מסך תחליף דחוף
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר לא זה לא בשבילי, זה בשביל חבר שכבר קנה את הULTRA-D והוא נמצא אצלו בבית בינתים בלי מעבד ושאר הירקות ופשוט הוא התעניין בבאנדל ובעוד כמה דברים
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אחי הG.SKILL...הם יכולים להגיע ל500MHZ...באתר של החברה הם הגיעו איתם ל500MHZ...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים A-DATA ללא כל ספק. אני משתמש בהם במחשב שלי, אם אתה רוצה לראות קצת מספרים של הביצועים שלהם כנס ללינק הבא:http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=117184#117184שים לב שיש עוד בדיקות גם כמה הודעות אחרי ההודעה הזו.שים לב שכל הבדיקות בלינק הנ"ל הן במתח מקסימלי של 2.78V, נמוך מאוד אבל זה מה שהלוח שלי נותן. עם מתח גבוה יותר תגיע רחוק יותר.כבר ראיתי אותם עם מתח של 3.3וולט מגיעים קרוב מאוד ל-DDR600. אני לא חושב שתצטרך יותר מזה.Anatoli.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אחלה תודה רבה אנשים,אם רק מישהו יוכל לעזור לי בקשר ללוח..אם אתה רוצה מתחים גובוהים...תקנה את הLANPARTY...הוא מגיע עד 4V...אם אני לא טועה...הADATA צריכים מתח של 2.8 שזה המקסימום של כל לוח ממוצע...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר תנסה לקרוא שוב,אמרתי שכבר חבר שלי קנה את הלוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA והלוח נמצא אצלו בבית, ופשוט יש דברים שהוא לא יודע מהם אז הוא ביקש ממני לשאול,חוץ מזה הוא גם קונה מחשב חדש אז שאלתי בהזדמנות על 2 הזכרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.