פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה שלך או שקראת את זה בספר/ שמעת בסרט? (רציני!)לפותח הת'ראד: אתה מסטול, נכון? מגדל ג'אראס בעדנית? לא הצלחת לחשוב על משהו טוב יותר מלפתוח ת'ראד עם בקשה לעזרה טלפאטית לברווז הפצוע? עם 1400 הודעות אתה עדיין לא קלטת שגולשים פה בעיקר ילדים בני 14, וחוץ משלושה שאוהבים לטייל, שניים שמגדלים דגי זהב ודריה שלומדת ווטרינריה, כולם פה כל היום מול המחשב, ואף אחד לא יודע איך נראת השמש (שלא לדבר על בעלי חיים, עצים וטבע באופן כללי)?אני כל היום על המחשב אבל אני מגדל 3כלבים 10חתולים 2ערנבונים , דגים וחמוס...
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אתה יכול להגיד מה זה מה : ואני לא בדיוק ספרתי כמה בעלי חיים כל אחד מחברי הפורום מגדל (יש 12000 חברים...) אבל אתה שייך לקבוצה מאוד מצומצמת...
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים שלא נדבר על זה , שיש לי חתולה ,שכל צהריים, דופקת את הראש שלה בחלון, בחדר שלי ,כדי להיכנס.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים יש לסבתא שלי חתולה שאני בטוח שהרוח של השטן נמצאת בה כי היא פשוט משוגעת נאצית.יש לי גם כלב ממש נחמד והוא מפחד ממנה וגם אני מפחד ממנה ותמיד שומר מרחק 2 מטר ממנה.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים ווווהספירה לאחור עד נעילת הת'ראד התחילה באופן רישמי תיזכורת: נושא הת'ראד- "מה לעשות עם הברווז" נושא ההודעות האחרונות- "איך עושים OC לברווז", "לי יש יותר חיות בבית מלטרזן, ושלי בנוסף אחוזות ע"י דיבוק" 10 9 8 7 6 5
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים תראה תקח אותו לויטרינר מוסמך שיטפל בו כמו שצריך וזהו זה לא כזה סיפור בשבילו.שיהיה בריא זה מה שחשוב... :'(
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אין לכם שמץ של מושג איך אני פה קרוע על הרצפה מצחוק ביגלל השטיות שלכם על הOC לברווז!חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב...אבל ברצינות או שתקח אותו לוטרינר(מה שאני לא הייתי עושה) או שהייתי נותן לו לישון במיטה שלו בשקט ככה איזה 10 ימים בלי לזוז ואז זה היה מחלים ואם לא ההייתי אני בעצמי לוקח מקל שובר אותו מקבע לו את הרגל ומלפף בפלסטר כזה כמו דבק סלוטייפ זה יעבוד!
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אני עשיתי OC לכלב שלי, טמפרטורה סבירה, שיפור ביצועים רב ! מומלץ לכל בעלי הכלבים, ללכת לוטרינר ולבקש היטסינק טוב לכלב, וששמים לכלב שבב מעקב תבקשו רק NFORCE4 !!!!
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים כניראה שלא הבנתם את הקונספט של בדיחה כמות הצחוק שתקבלו עליה היא ביחס הפוך למספר הפעמים שתחזרו עליה(היה היום מבחן בפיזיקה ) בדיוק הקדימו אותי
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים גם את זה כבר אמרונו באמת תנסו להיות קצת יותר מקוריים ותבואו עם חומר חדשאי אפשר למחזר חומר של מישהו אחר ולקוות שיצחקו מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.