עבור לתוכן

האפרוח המסכן שלי שבר את רגלו :(

Featured Replies

פורסם

זה אפרוח?!  :errrr:

נקרעתי..

זה בגלל שזה לא אפרוח של תרנגול זה של ברווז חח גם אני נבהלתי בתחלה :D

קח אותו לוטרינר ותגיד לאח שך שלא ירים אותו

• תגובות 60
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק עכשיו ראיתי את זה, באמת, אתה חייב להביא אותו לוטרינר שיקבע לו את הרגל ויתן לו אנטיביוטיקה שלא יתפתח זיהום באיזור השבר חלילה ואולי לעשות בדיקת קלמידיה (מחלה של עופות וחתולים בעיקר, פוגעת בריאות ועוברת לאנשים, מחלה רשומה).

פורסם

מה וטרינר יעשה לו?

מעניין אותי אם יש משהו שיכול לעזור לו לפני שאקח אותו לוטרינר.

::)

אתה חושב שוטרינר לא יוכל לעזור לו, אבל גם מישהו מהפורום כן יוכל לעזור לו :screwy: ועוד רק מהתיאור שלך ("אני חושב שהוא שבר את הרגל") ובלי לראות את האפרוח :screwy: לכל דבר צריך קבוצת-תמיכה? (*ת'רד*). תפתח ת'רד גם אם תהיה חולה בשביל לשאול איזה תרופה לקחת? קח אותו לוטרינר וזהו. היית צריך את העצה של האנשים כאן בשביל לעשות את זה? (ואני מקווה שכבר עשית את זה). לא יכלת להסיק את זה בעצמך? אתה כל-כך תלותי בפורום ובמה שהאנשים כאן יגידו לך לעשות? יכלת לפתוח את הת'רד ולשתף אותנו במקרה הזה, גם קצת חסר טעם, אבל בסדר. אבל לשאול אותנו מה לעשות? תחשוב לבד :-\

פורסם

::)   

אתה חושב שוטרינר לא יוכל לעזור לו,  אבל גם מישהו מהפורום כן יוכל לעזור לו  :screwy:  ועוד רק מהתיאור שלך ("אני חושב שהוא שבר את הרגל") ובלי לראות את האפרוח  :screwy:     לכל דבר צריך קבוצת-תמיכה? (*ת'רד*).     תפתח ת'רד גם אם תהיה חולה בשביל לשאול איזה תרופה לקחת?     קח אותו לוטרינר וזהו.   היית צריך את העצה של האנשים כאן בשביל לעשות את זה? (ואני מקווה שכבר עשית את זה).  לא יכלת להסיק את זה בעצמך?   אתה כל-כך תלותי בפורום ובמה שהאנשים כאן יגידו לך לעשות?      יכלת לפתוח את הת'רד ולשתף אותנו במקרה הזה, גם קצת חסר טעם, אבל בסדר.   אבל לשאול אותנו מה לעשות?   תחשוב לבד  :-\

צודק קח אותו לוטרינר וזהו

פורסם
  • מחבר

שמעו לקחתי אותו לוטרינר באותו יום והוא קיבע לו את הרגע, היום הרגל כבר התרפאה לו העניין הוא שאני חושב שהוטרינר קיבע לו את הרגל בצורה הפוכה ואמנם הרגל התרפאה אבל הוא לא יכול ללכת עליה, כי היא עקומה והפוכה לגמרי.

אם למישהו יש מידע שעשוי לסייע אז שישתף אותי, אם לא אז אקח אותו שוב לוטרינר בקרוב.

הרגל שלו צריכה להיות מקופלת כלפי פנים הגוף שלו ולא ככה כלפי חוץ.

ואגב, האדום שיש לו בפנים זה ספגטי ומשום מה בתמונה זה נראה ממש רע.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אז תלך לוטרינר אחר. חפש בגוגל אולי תמצא איזה פורום..ברווזים והם יוכלו לעזור לך ::)

פורסם

וטרינר, אני שונה ציפורים, במיוחד שהם מחרבנים על האוטו שלי!!!! :angryfire:

פורסם

שמעו לקחתי אותו לוטרינר באותו יום והוא קיבע לו את הרגע, היום הרגל כבר התרפאה לו העניין הוא שאני חושב שהוטרינר קיבע לו את הרגל בצורה הפוכה ואמנם הרגל התרפאה אבל הוא לא יכול ללכת עליה, כי היא עקומה והפוכה לגמרי.

אם למישהו יש מידע שעשוי לסייע אז שישתף אותי, אם לא אז אקח אותו שוב לוטרינר בקרוב.

הרגל שלו צריכה להיות מקופלת כלפי פנים הגוף שלו ולא ככה כלפי חוץ.

ואגב, האדום שיש לו בפנים זה ספגטי ומשום מה בתמונה זה נראה ממש רע.

הא?! מה הוא אידיוט?! כבר עדיף להשאיר אותו עם רגל שבורה שתתאחה לך לבד

הוא קיבע אותה הפוך !@#

פורסם
  • מחבר

אךך חבל שלקחתי אותו לוטרינר אני כזה מצטער שעשיתי את זה, כבר היה עדיף להשאיר אותו איך שהיה וזה היה מתרפה לו כמו שצריך.

לדעתכם יש איזה סיכוי שהרגל תחזור לעצמה או שזה אבוד? :'(

פורסם

אךך חבל שלקחתי אותו לוטרינר אני כזה מצטער שעשיתי את זה, כבר היה עדיף להשאיר אותו איך שהיה וזה היה מתרפה לו כמו שצריך.

לדעתכם יש איזה סיכוי שהרגל תחזור לעצמה או שזה אבוד? :'(

תתבע את הקוף הקטן !@#

מסכן הברווז, בבקשה קח אותו לווטרינר אחר שינסה לסובב אז זה בחזרה O_o נראה אותך הולך הם רגל אחת הפוכה.

פורסם

לכל הרוחות, בשביל מה אני פה?! יכולתי להביא אותו לסטאז' שלי ולסדר לו את זה בצ'יק, אבל לא... צרייך לפתוח ת'רד ולקבל קצת רייטינג.

קשה לי להאמין שהוא קיבע את הרגל הפוך, זה נשמע אידיוטי לגמרי, אם זה כך הוטרינר הזה לא שווה את פיסת הנייר שעלה הדפיסו את התעודה

שלו ואם אתה גר בקרבת ת"א, אוכל לקפוץ איתך למרפאה שלי ולבקש מהבחור שם שיעשה את העבודה, זה יעלה חצי מחיר במסגרת הקורס שלי

אבל אם הוא באמת קיבע אותה לא נכון אז צרייך לשבור לו אותה מחדש ופשוט לקבע מחדש, זה נשמע זוועה אבל זה ככה...

פורסם

איך לעזאזל אפשר לקבע רגל הפוך :s05:

הוא עבר קורס בהתעללות בבעלי חיים?

פורסם

איזה חמודדדדדדדדדדד

עכשיו רציני אחי אתה מכור לפורום הזה בטירוף!!!

תן לו טיפול למסכן אח"כ דבר איתנו על מה קרה לו

וככה בקשר לטיפול קשה לי להאמין שהוא החזיר לו ת'רגל הפוך זה טיפה קשה, אפשרי אבל קשה

בכול מיקרה אני אומר לך עם דריה למרפאה גם חצי מחיר וגם רופא שדריה סומכת עליו (זה כבר אומר משו)

פורסם

מדובר ברופא בין הטובים בארץ ומכובדים בקהילת הוטרינרים שמעביר את הקורס שאני נמצאת בו עכשיו מזה עשר שנים.

כבר שמעתי על רופאים קקמאיקה, שמסרסים כלב ו"שוכחים" אשך וכיו"ב אבל לקבע רגל הפוך?! כשמקבעים רגל לציפור, בדך

עושים את זה במצב מקופל (הברכיים שלהם מתקפלות לאחור אל מתחת לגוף) מה שגורם לאי-נוחות אך זאת הדרך הנכונה, אם

לא אפשר להתייעץ עם המרצה שלי, יש לו מרפאה בר"ג, ברחוב עוזיאל 4. צור איתי קשר בפרטי ואני אבוא איתך מתישהו.

גם מי שמעוניין בעיקור/סירוס או משהו כזה, מורסות, חרטא ברטא, אני אגיד שזה שלי ואפילו חינם...

פורסם

LOL איזה אפרוח חמוד, קח אותו לוטרינר מסכן תראה איזה חמוד הוא מה הוא עשה

ומי הטמבל שחושב שמתי שמרימים אפרוח הוא מרבן ?  :kopfpatsch: מה זה נראה לכם ברבי שהפוכים לה את הראש היא משתינה ?

מאיפה אתם מביאים את השטיות האלו...חחחח :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים