עבור לתוכן

איזה אחד מבין השניים יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום, איזה מהשניים יותר טוב?

ATI Radeon 9600XT או nVidia GeForce 5700FX Ultra ?

האם עשיתי נכון כשקניתי Asus Radeon A9600XT/TD על פני FX5700U ?

והאם זה נכון שכרטיס ה-Asus שיש לי הוא הטוב ביותר מבין כל היצרנים לאותו כרטיס?

אמרו לי בחנות שהוא יותר טוב אפילו מ-Sapphire ו-Gygabite... טוב, המחיר גם היה יותר גבוהה....

בבקשה, אל תגידו לי "יכולת לקנות XFX GeForce 6600GT" נמאס לשמוע... אז בכל מקרה, תודה רבה לעונים!

אם אפשר, תשלחו לי לינקים להשוואות, תודה רבה שוב!

פורסם

לרוב ה9600XT יותר חזק. יש גרסה של 5700U עם GDDR-3 והיא בערך אותו דבר.

אבל ה9600XT יותר טוב בפילטרים.

וASUS אולי נותנת קירור טוב יותר [גם זה לא רוב הפעמים], אבל ההפרש במחיר לא שווה את זה, הביצועים אותו דבר בסטוק לפחות.

פורסם

אתה מבקש שלא נגיד לך שעשית טעות שלא לקחת 6600t אבל עשית טעות גדולה, גם בגלל שקנית 9600xt של אסוס שהוא הכי יקר מכולם ,סתם רק בגלל השם שלו ,לא כי יש לו משהו מיוחד לעומת שאר האחרים.שילמת עליו לפחות 1000 שקל נכון?

פורסם

תשנה בבקשה לכותרת אינפורמטיבית.

פורסם

אתה מבקש שלא נגיד לך שעשית טעות שלא לקחת 6600t אבל עשית טעות גדולה, גם בגלל שקנית 9600xt של אסוס שהוא הכי יקר מכולם ,סתם רק בגלל השם שלו ,לא כי יש לו משהו מיוחד לעומת שאר האחרים.שילמת עליו לפחות 1000 שקל נכון?

כנראה שהוא קנה אותו עוד לפני שיצא ה6600GT, אם אני מבין נכון [לפי שהמעבד שלו הוא 2.6C]

פורסם

כנראה שהוא קנה אותו עוד לפני שיצא ה6600GT, אם אני מבין נכון [לפי שהמעבד שלו הוא 2.6C]

זה לא אומר כלום. נראה לי הוא קנה אותו עכשיו ,הרי למה הוא פתח דיון עכשיו?
פורסם

עכשיו אני מבין למה אומרים את המישפט הידוע "שהפאיירים לא מתים , הם רק מתחלפים"

פורסם

זה נכון שכרטיס משתלם כמו ה 6600GT יוצא לעיתים ממש רחוקות.

אבל צאו מזה.

קנייה של כרטיס שכולם המליצו עליו לא הופכת אף אחד לחכם גדול.

אין לכם באמת מושג מתי הוא קנה את הכרטיס, ולהתחיל לטפח לעצמכם את הביטחון העצמי בגלל כרטיס מסך זה די אדיוטי...לא?

גם אם הוא עשה טעות, בעיניכם, אולי עדיף היה פשוט לא להגיב, אם זו תגובה לא עניינית

הוא שאל אם הוא עשה בחוכמה ורק אחד טרח לענות לו.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=56903

יש חמש השוואת, או יותר לכרטיסים האלו, אבל אני מניח שכבר קנית.

אולי בכל זאת תמצא בהם תוצאות שיספקו אותך  :P

פורסם

הבעיה הרצינית בקנייה שלו שהוא קנה כרטיס טוב מאוד ,אבל של חברה שלוקחת סתם עוד כסף רק בגלל השם ,אין הבדל בביצועים אם הוא היה לוקח את הכרטיס הספציפי של חברה אחרת וחוסך לפחות 150 שקל.

הכרטיס עלה לו לפחות 1000 שקל שזה בזבוז על כרטיס מהדור הישן.בכסף הזה אם כבר הוא היה יכול להשיג 9800pro ,או 5900xt שהרבה יותר טובים ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים