עבור לתוכן

מעוניין לדעת כמה דברים בסיסיים בקשר לחיבור טלויזיה למחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום!

קניתי אייריבר =) ואני מאוד מרוצה ממנו.

ועכשיו חשבתי על איך להשיג סרטים ותוכניות..

אז חשבתי אז למה לא לחבר כבר את הטלויזיה למחשב.

אז אני צריך עזרה קצת בזה, האמתי קצת הרבה אני לא יודע כלום.

אז בבקשה תנו לי שמות של איזה כבלים אני צריך לקנות איזה תוכנה להוריד ואם אתם צריכים איזשהו ידע על המחשב שלי אז:

amd 64 3000

6800GT

epox kda3j

Genius 5.1

תודה מראש =)

נ.ב

אני מעוניין גם אם אפשר שאני יוכל להקליט בתוך המחשב את מה שאני רואה בטלויזיה וגם שאני יוכל להציג את המחשב על הטלויזיה.

עריכה:

עכשיו הסכלתי על המאחורה של הטלויזיה ואין שם שום יציאה החוצה אז לא נראה לי שזה הגיוני שהיא תקרין החוצה

אבל בממיר שלי אז ראיתי יציאות החוצה של Video ואודיו

ומשום מה יש שם גם כניסה שקוראים לה "usb port"

פורסם

ה 6800GT הוא כרטיס VIVO (VIDEO IN VIDEO OUT) או שיש לו רק VIDEO OUT ? אם אין לו כניסת וידאו, אי אפשר להקליט.

אם אתה רוצה לשדר לטלוויזיה ויש לו VIDEO OUT, פשוט צריך לחבר כבל RCA מתאים ביניהם (בננות).

פורסם
  • מחבר

לכרטיס שלי אין vivo =(

אפשר לקנות איזשהו תוסף או משהו שיאפשר לי לעשות את זה?

פורסם

דבר ראשון תבדוק אם יש לו חיבור אולי רק של VIDEO OUT, אם לא, אפשר לקנות כרטיס טלוויזיה לדגימה, אם אתה רוצה את שתיהם, אולי שווה רק להחליף את הכרטיס ל 6800GT עם VIVO.

פורסם

החיבור השחור זה חיבור VIDEO OUT כנראה, ככה שאתה כן יכול לשדר לטלוויזיה. עם הכרטיס הגיע לך כנראה חיבור קטן כזה, שממיר בין היציאה השחורה הזו (SVIDEO) ליציאת בננה צהובה (RCA), שאותה אתה יכול לחבר לטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

ואז מה אני עושה?

לאן אני מחבר את זה לטלויזיה?

איך אני רואה את הטלויזיה על המחשב?

=(

פורסם

אתה קשה.. אי אפשר לראות טלוויזיה על המחשב, כי זה רק VIDEO OUT אין לך VIDEO IN, בשביל זה אתה צריך או להשיג כרטיס VIVO או כרטיס דגימה /טלוויזיוה.

בטלוויזיה יש אמור להיות לך כניסת VIDEO IN מאחורה או מקדימה (או SCART שזה חיבור גדול כזה של 21 פינים), אם יש לך טלוויזיה ישנה שאין לה את הדברים האלו אתה לא יכול.

פורסם
  • מחבר

הא אוקי סליחה.

חשבתי שמה שאמרת זה הVideo in

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים