פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים שלום אנשים רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית משוכללת ביותר של סוני שעובדת על קלטות אנלוגיות ו- Memory Stick לסטילס.יש למצלמה חיבור usb להוצאת התמונות או סרט קצר אשר נשמר על הכרטיס זיכרון.וכן ישנו חיבור fire wire להוצאת המידע מהקלטות למחשב, רק כאשר קניתי כבל fire wire 4 פין ל- 4 פין (למחשב נייד שלי)הוא לא זיהה את החיבור של הסוני כלומר אפילו לא הקפיץ הודעה שההתקן זוהה.הוא מזהה רק את חיבור ה- USB הרגיל -(...מה לעשות ???????????? הדגם הוא: DCR-TRV22E PALבבקשה עזרה אנשים!!!!!!
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים איזו מערכת הפעלה?הדלקת את המצלמה על מצב VCR?דרייברים והכל של הFIREWIRE עובדים?חיברת את שני החיבורים ביחד? (USB וFIREWIRE)
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר שמתי על מצב VCR אבל הוא לא מגיב בכלל במחשב..יכול להיות שיש כל מיני סוגים לכבל FIRE WIRE 4 פין ל4 פין ? או שזה סטנדרטי? כמובן שיש 4 ל-6 וכו'...אבל לי מתאים לנייד 4 פין ל- 4 פין...זה הגיע עם תוכנה שמזהה רק מהכרטיס זיכרון ולא מדברים שם בכלל על דרייבר למסרטה.. אולי רק לאחר שאני אתקין את התוכנה שיש לכל מצלמת וידאו דיגיטלית (בדגש על ל-א הדרייבר אלא רק התוכנה) אשר "תופסת" את הסרט אולי רק אז זה "מגלה" אותה או שזה היה אמור לגלות כבר עם חיבור הכבל למחשב ???
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אם אני זוכר נכון אז כשאני עבדתי אם זה ... נדמה לי עם דגם של DCR-TRV6E או משהו כזה גם של sony, המערכת הפעלה גם לא מצא אותה כהתקן...אבל אם אתה עובד עם תוכנה כמו videostudio של ulead אז היא מזהה בעצמה את מצלמה שמחוברת דרך ה fw,ואז דרכה אתה יכול להקליט למחשב ולערוך אותם.מקווה שעזרתי ובהצלחה,טלנ.ב. לצערי גם במצלמה הזאת לא מצאתי פתרון שיאפשר שימוש במצלמה כ webcam עריכה : אני אציין שזה לא משנה ה mode של מצלמה אתה מקבל את מה שאתה רואה במסך הרגיל (בין אם זה משהו הקלטת ואתה עושה play ובין אם זה live )
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אז אתה אומר שזה לא משנה איזה FW קניתי אחי, כל עוד זה 4 פין ל 4 פין ומתחבר כמו גדול אז יש מצב שהוא יזהה רק בתוכנה ולא לפני שהפעלתי אותה ??כי אני לא ממש חושב שזה משנה איזה FW קנית כל עוד זה עובד...אפילו איפשרתי לו במצלמה את יציאת ה FW שלא היתה מאופשרת (בתוכנת מסך המצלמה )
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים שאתה מחבר כתוב על המסך של המצלמה DV IN או משהו כזה?תנסה באמת לבדוק עם התוכנת לכידה, אולי היא תזהה את המצלמה בלי קשר לווינדוס
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים לדעתי זה לא משנה איזה חיבור זה של fw לי אישית שי כרטיס עם יציאת של 6 והכבל ממיר לחיבור של מצלמה של 4.לגבי לאפשר יצאית fw במצלמה ברור שצריך (נכון שכחתי מזה).לדעתי תשיגי את תוכנה שאמרתי לך יש לי גירסה 5 אבל אני יודע שיצאה לפחות גירסה 6 שלה,(אני קיבלתי אותה עם כרטיס fw אבל זה לא משהו שהוא יחודי לכרטיס)ואז תנסה לעבוד איתה אם היא תזהה את מצלמה אז הכלל סבבה(שים לב שצריך להתאים בתוכנה את פורמט שאתה משדר כולל פרופורצית המסך)בקיצור אם תסתבך תשאיר הודעה נראה איך אני יכול לעזור לך.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר מעולה אחים שלי אם אני אתקל בבעיה אני אשוב אליכם תודה !!!! אני אשיג אותה בנתיים.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים טיפ כללי לצילום:אל תשקיע ב-MEMORYSTICK תשקיע בקלות יש לך מצלמת MiniDV ולכן ההקטלטה דיגיטלית... פשוט תעביר עם ה-FW...תהנה מהמצלמה היא אחלה אחי
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אל תשקיע ב-MEMORYSTICK תשקיע בקלות יש לך מצלמת MiniDV ולכן ההקטלטה דיגיטלית... פשוט תעביר עם ה-FW...מן הסתם גם האיכות של הצילום לכרטיס לא מתקרבת לאיכות של הDV
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אתה אומר שהכרטיס מצלם איכותי יותר או ההפך?אם ההפך אין פלא שבסדרה החדשה HC ויתרו על ה-MEMORYSTICK...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.