עבור לתוכן

מהי ה folder שבה מצלמה של canon שומרת את תמונות?

Featured Replies

פורסם

ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב.

עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות.

{משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon}

אודה אם תעזרו לי בזה,

טל

נ.ב.

אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)

פורסם

יש לי A95 ואני לא התקנתי שום תוכנה. פשוט חיברתי את המצלמה למחשב והופיע איזה Wizard ששואל לאן להוריד את התמונות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע גם אצלי זה ככה , אבל אם מחברים את כרטיס דרך cardreader (מכל מיני סיבות של חסכון בסוללות או שחיקה של מצלמה)

אז אתה רואה שבעצם זה ספריה/תיקיה בתוכה נשמרות התמונות - אני לא זוכר פשוט את שם זה חשוב לי לצורך החזרת גיבוי של תמונות,

שהיו בספריה ששם שלה היה כזה ושיניתי אותו - וכעת אני כבר לא זוכרת מה היה השם (זה משהו עם 4 אותיות).

בכל מקרה תודה על התגובה וניסיון לעזור.

פורסם

בעיקרון כדי לשחזר את התיקיות של הכרטיס זיכרון אתה צריך לעשות "פורמט" דרך המצלמה.

אם בכל זאת אז :

I:\DCIM\290CANON
I:\DCIM\CANONMSC
I:\MISC

בתיקיית ה-CANONMSC יש עוד שני קבצים:

290.CTG
D.CTG

בתיקיית ה-290CANON נשמרים כל התמונות, המספר של התיקייה משתנה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

השם DCIM זה כל מה שהייתי צריך, אני לא צריך לשחזר ממש אני רק להחזיר את שם של ספריה עם תמונות לשם זה

זה פשוט ע"מ שתוכנה של מצלמה תזהה אותה כספריה של תמונות, ותוכל להבצע הורדת תמונות כאילו נעשתה מכרטיס.

בקיצור בזכותיך Chevy החזרתי את שם של ספירה חזרה ל DCIM ועכשיו הכל עובד כמו שצריך אני יכול לעשות הורדת תמונות ממחשב עצמו.

{כאילו שזה ממצלמה עצמה}

סופ"ש טוב,

המון טובה על עזרה

טל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים