עבור לתוכן

מעוניין לקנות טלפון NOKIA בחו"ל

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי מה זאת הנעילה הזו?

חברות כמו סלקום ואורנג למשל מוכרים לך את המכשיר כשהוא נעול לכרטיסי סים אחרים ורק הכרטיס של אותה חברה יכול לעבוד במכשיר..

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברות כמו סלקום ואורנג למשל מוכרים לך את המכשיר כשהוא נעול לכרטיסי סים אחרים ורק הכרטיס של אותה חברה יכול לעבוד במכשיר..

O.K, אבל אני לא קונה את המכשיר מאורנג', אני קונה אותו מ'חנות' שמוכרת NOKIA אז אין בעיה של נעילה, נכון? אחרת איזה אינטרס יש ל'חנות' הזו לנעול לי את המכשיר לסים מסוים.

פורסם

נכון...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שעליתי על משהו. אם אני קונה את המכשיר מאיזושהי חברת תקשורת שם בארה"ב אז הטלפון יהיה נעול לאותה חברה בלבד, נכון? כמו באורנג' למשל. אבל בהרבה יותר זול ממכשיר 'נקי' ללא נעילה.

ואז כשאני מביא אותו לארץ אני צריך לפרוץ אותו, נכון? :jump:

פורסם

רק לצורך הידיעה, כמו שאני זוכר, המכירים בארה"ב זולים, רק אם אתה קונה את המכשיר במסגרת התחחיבות לתוכנית שרות במפעיל מסוים (כמו בארץ), אחרת המחירים של המכשירים סתם ככה די גבוהים גם שם...

אני הייתי הולך על ה TERO 650 פשוט פלאפון חבל"ז... (אבל אפשר להשיג אותו כרגע רק במסגרת תוכנית שרות בארה"ב וגם אז זה בעייתי).

פורסם

כמו שהזכרתם, נעילה לסלולרי שלכם יש רק אם קנית ממפעיל תקשורת מסוים.

אם תרכוש בארץ סלולרי של נוקיה מיורוקום אז הוא לא יהיה נעול.

אם אתה רוכש בחו"ל שים לב לשני דברים:

א. סלקום לא יבטחו לך אותו (כן, כמובן שאפילו אם תשלם כסף).

ב. גש עם קבלת הקניה לסניף יורוקום, ותקבל אחריות יצרן לשנה.

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

תתחדש!

תודה אחי, יש לי עוד שאלה: איך הבנאדם שקונה לי אותו שם יכול לקנות אותו ממפעיל תקשורת (ממש בזול כן...) מבלי להיות איתם שם בחוזה. מפני שאין טעם אם המכשיר נמצא אצלי בארץ.

פורסם

אי אפשר ? זה כמו שתגיד איך לקנות בארץ פלאפון מאחת המפעילות במחיר מבצע, בלי חוזה??? (כדאי לבדוק כמובן אם אפשר בארץ לצרוב עברית עליו בשביל SMS וכאלה).

פורסם
  • מחבר

תתחדש!

אחי, אתה בטוח שאני יכול לקבל אחריות?

פורסם

חבר קנה לי את שלי (6100) לפני שנה וחצי בפינלנד, וכשהבאתי להם את הקבלות (כן, בפינית :smile1:), הפקידה הקלידה את זה במחשב ונתנה לי את האחריות שנה מיום הרכישה.

פורסם
  • מחבר

חבר קנה לי את שלי (6100) לפני שנה וחצי בפינלנד, וכשהבאתי להם את הקבלות (כן, בפינית  :smile1:), הפקידה הקלידה את זה במחשב ונתנה לי את האחריות שנה מיום הרכישה.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא לשכוח שלא יהיה לך עברית בפלאפון..

פורסם

זהו, שהנוקיה שלי הגיע עם עברית צרובה (נראה לי שעשו את זה שם בחנות), וכמובן פתוח לכל כרטיסי סים.

תבקש מהם שיעשו את זה שם.

התשלום היחידי שהסיפור הזה עלה לי זה 85 ש"ח פד מקשים שכולל עברית.

פורסם

85 שקל פאד?!

קח חבר שיש לו אחריות על המכשיר בסלקום או אורנג ותבקש שיביא לך ..

בכל מקרה.. אני בספק אם כל חנות תיהיה מוכן לצרוב לך עברית במכשיר בחול במכשיר שלה..

בכל מקרה מי שמוכן לתת פה אתרים לקניית מכשירי נוקיה (ואני מניח שגם לא נוקיה, אבל זה מה שמעניין אותי לפחות.. לא מסתדר עם תפריטים של מכשירים אחרים)

ואפילו מוכנים לצרוב עברית, שיפרסם

פורסם

רוב מכשירי הנוקיה מגיעים עם עברית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים