פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים איך אני יכול לוודא שהטלפון יעבוד לי באותה רשת שיש בישראל? רשת ORANGE.תודה מראש.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תברר שהוא פועל בתדר GSM 900 הוא בדרך כלל גם יתמוך בתדר GSM 1800 של סלקום..
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים כן זה טובעם אתה קונה מכשיר תחפש אחד שתומך בתדרים האלה 1900\1800\900 שככה יהיה לך תמיכה בכל העולם במיקרה שאתה טס לחול
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר כן זה טוב עם אתה קונה מכשיר תחפש אחד שתומך בתדרים האלה 1900\1800\900 שככה יהיה לך תמיכה בכל העולם במיקרה שאתה טס לחול כן, אני בדיוק עכשיו עובר קצת על המכשירים של NOKIA . יש לך אולי המלצה כלשהיא? אני מחפש עד 150$, משהו עם רמקול מובנה. פער המחירים הוא קטסטרופלי בין ישראל לחו"ל , פי 3 יותר זול מבארץ. לא יאמן!
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים זה גם קצת תלוי מה אתה מחפש עם אתה מחפש יותר מולתימדיה או סתם פלאפון שלהיתקשר עם אתה מחפש עם מצלמה או בלי
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר זה גם קצת תלוי מה אתה מחפש עם אתה מחפש יותר מולתימדיה או סתם פלאפון שלהיתקשר עם אתה מחפש עם מצלמה או בליזה ממש לא משנה לי מולטימדיה וכל השטויות האלה. אם אפשר אז עם רמקול, רטט גם אפשרי. רק לדבר איתו בקיצור ושל NOKIA כמובן.אה כן, ושיראה טוב, אם אני כבר מזמין מחו"ל אז שיהיה מרשים ;D.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אמרתם כאן דברים נכונים.אבל שחכתם משהו קטנטןן, שאתה קונה את המכשיר תבדוק עם יש לו נעילה לסים שעובד רק בארץ שאתה קונה ממנה את המכשיר כי אם יש וזה דגם שלא יהיה נפוץ בארץ אז גם לא יהיה אחד שידע איך לפתוח אותו ואז אתה תתיקע עם חתיכת ברזל
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אמרתם כאן דברים נכונים.אבל שחכתם משהו קטנטןן, שאתה קונה את המכשיר תבדוק עם יש לו נעילה לסים שעובד רק בארץ שאתה קונה ממנה את המכשיר כי אם יש וזה דגם שלא יהיה נפוץ בארץ אז גם לא יהיה אחד שידע איך לפתוח אותו ואז אתה תתיקע עם חתיכת ברזלאיזה סים? אני קונה בלי סים. אני מעביר את שלי מהמכשיר הישן.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תראהזה תלוי איפה אתה קונהבעיקרון את כל הטלפונים החדשים של נוקיה אפשר לפתוח רק אם קוד שזה סבבהאבל אתה צריך למצוא מישהו שיעשה לך את זה.זה במקרה שאתה קורה מכשיר שהוא לא simfree כלומר נעול לרשת מסויימת
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר תראהזה תלוי איפה אתה קונהבעיקרון את כל הטלפונים החדשים של נוקיה אפשר לפתוח רק אם קוד שזה סבבהאבל אתה צריך למצוא מישהו שיעשה לך את זה.זה במקרה שאתה קורה מכשיר שהוא לא simfree כלומר נעול לרשת מסויימתמה זאת אומרת? אני קונה טלפון "ריק", שעובד בתדרים שמותאמים לארץ, מכניס לו את הסים שלי והכל סבבה. לא?אפשר לדעת באיזה אתר אתה מזמין את הטלפון?זה לא אני מזמין, חברים של המשפחה מגיעים מארה"ב, אז אני מזמין דרכם, הבנת?
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אם הוא יהיה נעול לסים דבר איתי אני יפתח לך (לא יעלה לך על תדאג)לא הבנתי מה זאת הנעילה הזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.